Bemutatták a DVTK Jegesmedvék új szerelését

Miskolc - Pénteken kezdődik a MOL Liga új idénye, ahol DVTK Jegesmedvék csapata címvédőként várja a kihívókat. Bajnokcsapathoz méltó lesz az új szerelés is.

Miskolc - Pénteken kezdődik a MOL Liga új idénye, ahol DVTK Jegesmedvék csapata címvédőként várja a kihívókat. Bajnokcsapathoz méltó lesz az új szerelés is.

A DVTK Jegesmedvék - ezzel is szimbolizálva a DVTK-családhoz való tartozását - az új idényben piros-fehérben vívja meg csatáit. Hazai pályán a piros szín dominál a mez közepén egy fehér sávval, míg idegenben ennek a színösszeállításnak a fordítottjában korcsolyáznak a jégre Hajós Rolandék. A mez legértékesebb felületén a csapat kiemelt támogatója, a Borsodi kapott helyet, míg az alján az a sok partner, akik nélkül nem állt volna össze a címvédéshez szükséges költségvetés.

- Az új mez mellett, a jegesmedve logó is megújult - nyilatkozta Egri István, a DVTK Jegesmedvék első ember a diósgyőriek honlapjának. - Új helyre, a sisakra került, formája letisztultabb, tekintete talán még vadabb mint korábbi társaié. A jegesmedve mellett, a sisakon megtalálható legfontosabb támogatónk, a szurkoló sziluettje is. Mindez azt szimbolizálja, hogy a jégkorongozók és a szurkolók együtt harcolnak a mérkőzéseken, és ha testben nem is, lélekben mindig eggyel többen vagyunk ellenfelünknél.

Az új hazai és idegenbeli mez hamarosan kapható lesz a Miskolci Jégcsarnok közeljövőben megújuló szurkolói boltjában, a DVTK Ajándékbolt üzleteiben, illetve a diósgyőriek webáruházában.

Fotók és forrás: dvtk.eu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!