DVTK

2019.05.27. 12:00

„Ugyanúgy készültünk, ahogy szoktunk, szerettünk volna győzni, hála istennek, sikerült”

A női labdarúgó NB I., rájátszás a 3. helyért első mérkőzését szombaton játszották.

DVTK vs. Haladás

Fotó: Kozma István

Diósgyőri VTK–Haladás-Viktória FC 2–2 (2–1) – büntetőkkel: 3–2

Diósgyőr, 500 néző. V.: Takács.

DVTK: Szőke-Nagy – Balázs Cs., Kiamou, Ficzay, Sandu – Nagy F. (Vígh, 82.), Tóth A., Paul, Vachter – Bradic, Barker. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

Haladás-Viktória FC: Bíró – Kiss Zs. (Sitku, 87.), Fördős, Horti, Balogh – Fábián (Harsányi, 80.) – Szakonyi, Tóth A., Rácz, Öreg – Siklér. Vezetőedző: Simon Attila.

Gólszerző: Barker (2), ill. Rácz Zs. (11-eből), Fördős.

 

Fórizs Sándor: – Ugyanúgy készültünk, ahogy szoktunk, szerettünk volna győzni, hála istennek, sikerült. A pályán az történt, amit az öltözőben megbeszéltünk és amit az edzéseken is gyakoroltunk. A második félidőben tudatosan engedtük át a területet, kontrákból indultunk, több helyzetünk is volt, sajnálom, hogy az ellenfél szabadrúgásból szerzett egy nagyon szép gólt. Összességében elégedett vagyok a lányokkal. Szeretnénk a második mérkőzésen bebiztosítani a bronzérmet.

Simon Attila: – Csakúgy mint a korábbi egymás elleni meccsek, ez is hektikus összecsapás volt. A lányok mindent megtettek, hogy nyerjünk, jól küzdöttek. A tizenegyeseknél mi edzők pedig már nem tudunk mit tenni, ilyen a futball.

Az egyik fél két győzelméig tartó párharc állása: 1–0, a DVTK javára. A két csapat a következő mérkőzést június 2-án 16.00-tól Szombathelyen játssza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!