BOON - Sport - DVTK

2019.02.08. 14:26

MOL Vidi FC vs. DVTK - Videó: „Három összetevőre van szükség”

Miskolc, Székesfehérvár - Zsinórban hat veretlenül megvívott találkozó - három győzelem és három döntetlen - után utazik Székesfehérvárra a DVTK labdarúgó csapata az OTP Bank Liga 20 fordulójában.

Miskolc, Székesfehérvár - Zsinórban hat veretlenül megvívott találkozó - három győzelem és három döntetlen - után utazik Székesfehérvárra a DVTK labdarúgó csapata az OTP Bank Liga 20 fordulójában.

A szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Fernando Fernández válaszolt az újságírók kérdéseire.

Fernando Fernández: - Nehéz mérkőzésre számítok, mert a magyar bajnokság egyik legjobb, és az egyik legerősebb keretével rendelkező csapata ellen játszunk. Első alkalommal lépünk majd pályára az új székesfehérvári stadionban, természetesen az a célunk, hogy megpróbáljuk megszerezni a három pontot. Amikor Magyarországon a Vidi és a Fradi ellen játszol, akkor három összetevőre van szükség a sikerhez, az első, hogy a kidolgozott helyzeteket értékesítsd, a második, hogy az ellenfélnek gyengébb napja legyen, a harmadik a szerencse. Ha a lehetőségeket nézzük, akkor a találkozó esélyese a Vidi, de mellettünk szól, hogy egy jó időszakunkban találkozunk velük, hiszen az elmúlt hat mérkőzésünkön minden alkalommal pontot vagy pontokat tudtunk szerezni. Számukra a bajnoki cím a cél, jelenleg nyolc pont a lemaradásuk a listavezető Ferencvárossal szemben, ezért a hibázásra már nincs több lehetőségük, míg a mi célunk továbbra is a bentmaradás kiharcolása, ezért véleményem szerint jó meccsre van kilátás.

[poll id="1815"]

OTP Bank Liga, 20. forduló:

Budapest Honvéd-Puskás Akadémia FC, Új Hidegkuti Nándor Stadion 17.00

Paksi FC-Szombathelyi Haladás 17.00

Mezőkövesd Zsóry FC-MTK Budapest 17.00

MOL Vidi FC-Diósgyőri VTK 17.00 (M4 Sport)

Kisvárda Master Good-Debreceni VSC 17.00

Újpest FC-Ferencváros 19.30 (M4 Sport)

Forrás: dvtk.eu.



[related-post post_id="4134893"]

[related-post post_id="4135880"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!