BOON - Sport - DVTK

2018.10.27. 20:46

„Végső soron az a foci lényege, hogy a labdát a hálóba juttasd, ebben pedig nem vagyunk jók”

Debrecen, Miskolc - <em>„Az első félidőt látva nehezen hihető, hogy háromgólos hátrányban vonultunk szünetre”</em> - kezdte a nyilatkozatát Fernando Miguel Fernandez Escribano, a DVTK vezetőedzője a Ferencváros elleni 4-1-es diósgyőri vereséggel zárult hazai találkozó után.

Debrecen, Miskolc - „Az első félidőt látva nehezen hihető, hogy háromgólos hátrányban vonultunk szünetre” - kezdte a nyilatkozatát Fernando Miguel Fernandez Escribano, a DVTK vezetőedzője a Ferencváros elleni 4-1-es diósgyőri vereséggel zárult hazai találkozó után.

Fernando Miguel Fernandez Escribano  (Diósgyőri VTK): - Az első félidőt látva nehezen hihető, hogy háromgólos hátrányban vonultunk szünetre. Végső soron az a foci lényege, hogy a labdát a hálóba juttasd, ebben pedig nem vagyunk jók. A helyzetek kialakítása már sikerült a térség egyik legjobb csapata ellen, de nem tudtuk értékesíteni őket, ezért nem lehetek elégedett. Sokat kell fejlődnünk a helyzetkihasználásban, mert ötből legalább egyet illett volna belőni. Egy hozzánk hasonló helyzetben lévő csapatnak nem könnyű az FTC ellen játszani, de a játékosok megmutatták a karakterüket, mindent kiadtak a pályán. Nekünk nem drága játékosok igazolásával, hanem más módon kell felvennünk a vetélytársakkal a versenyt. A mai napon kisebb különbség volt a pályán a két csapat között, mint amekkora különbség van a két klub költségvetése között.

A folytatásban pontokat kell szerezni, meccseket nyerni, mert eddig 12-ből csak 1-szer győztünk. Csak egyet tehetünk, bízunk a játékosokban, hogy beérik a munka, a sok munka, a még több munka. A csapat életben van, egy meccsre, két pontra állunk a vonaltól, és még csak most kezdődött a második kör. Biztos vagyok benne, hogy a DVTK jövőre is az élvonalban szerepel.


Serhiy Rebrov (Ferencvárosi TC): - Fontos győzelmet arattunk ma a múltkori vereséget, és az azt megelőző döntetlent követően. Látszik a játékosokban a potenciál, egy hosszú út áll előttünk, de jó irányba tartunk. Nem számítottam könnyű meccsre, mert a DVTK nem könnyű ellenfél, de megérdemeltük a győzelmet, mert támadásban és védekezésben is jól játszottunk. Négyet lőttünk, de több gólt is szerezhetünk volna, azonban a második félidőben akadtak problémáink, amit ki kell javítani.



[related-post post_id="4031364"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!