BOON - Sport - DVTK

2018.02.05. 14:20

Videó: Erősödnek a DVTK focistái Törökországban

Miskolc - A szombati győztes felkészülési mérkőzést követően vasárnap folytatta a munkát a DVTK csapata Törökországban. Délelőtt a gyorsaság- és erőfejlesztésre került a hangsúly, délután pedig pihenőt kaptak a játékosok.

Miskolc - A szombati győztes felkészülési mérkőzést követően vasárnap folytatta a munkát a DVTK csapata Törökországban. Délelőtt a gyorsaság- és erőfejlesztésre került a hangsúly, délután pedig pihenőt kaptak a játékosok.

A vasárnapi reggelit követően immár hagyományosan a konditeremben melegítettek be a játékosok, majd rövid kocogás után értek a hotel hátsó traktusában található pályára. Mivel ezúttal a gyorsaság- és erőfejlesztésről szólt az edzés, Bódog Tamás, Vas László és Andrusch József elsősorban figyelt, és Dobos Attila, valamint Christof Elser vezényelte a gyakorlatokat.

A labdarúgók több csoportban egymást váltva dolgoztak az állomásokon, ahol a TRX-kötéltől a kétféle gumiszalagon, gáton át a szlalompályát kijelölő póznákig mindennel találkoztak a focilabdát kivéve, viszont kaptak helyett súlylabdát.

Az ebédet követően Bódog Tamás szabad délutánt adott, amit változatosan használtak fel a játékosok. Néhányan pihenésre használták fel az időt, többen Antalyába utaztak, ahol az óváros és a kikötő megismerése mellett vásárolgattak, míg mások az Crvena zvezda - Újpest találkozót nézték meg, de Florent Hasani például régi csapattársainál tett látogatást, akik szintén a közelben edzőtáboroznak. Ugrai Roland és Busai Attila az aktív kikapcsolódást választotta, hatalmas teniszmérkőzést játszottak. A rutinosabb Ugrai minden játékban kétlabdás előnyt adott Busainak, aki így köszönte, és 6-3, 3-6, 6-4-re győzött.

Nagy csatát hozott az Ugrai - Busai teniszmeccs | Fotó: Kocsis Norbert

Vacsora és némi közösségi élet után mindenki korán ágyba került, mert hétfőn ismét két edzéssel folytatódik a program.

Forrás: dvtk.eu



[related-post post_id="3756080"]

[related-post post_id="3755876"]

[related-post post_id="3755650"]

[related-post post_id="3755524"]

[related-post post_id="3755310"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!