BOON - Sport - DVTK

2017.10.24. 16:25

Bódog Tamás: „A lényeg az, hogy továbbjutottunk​”

Balassagyarmat, Miskolc - <em>„Azt azért elvárnám, hogy ilyenkor nagyobb koncentrációval játsszunk, de persze ez nem könnyű az ilyen helyzet”</em> - nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a Magyar Kupában a Balassagyarmat elleni 1-0-ás diósgyőri győzelemmel zárult idegenbeli találkozó után. 

Balassagyarmat, Miskolc - „Azt azért elvárnám, hogy ilyenkor nagyobb koncentrációval játsszunk, de persze ez nem könnyű az ilyen helyzet” - nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a Magyar Kupában a Balassagyarmat elleni 1-0-ás diósgyőri győzelemmel zárult idegenbeli találkozó után. 

Kis Károly (Balassagyarmat): „Alaposan felkészültünk a Diósgyőrből, de nehéz eltalálni, hogy ilyenkor milyen összeállításban érkezik egy széles rotációval rendelkező csapat. Mi tudatosan engedtük át a területet ellenfelünknek, hiszen a DVTK legutóbbi eredményei figyelmeztetőek, Bódog Tamás jó munkát végez, amihez ezúton is további sikereket kívánok. Kontrákra szerettünk volna építeni, ebből a végén adódott is 2-3 lehetőségünk, amelyek kimaradtak, de összességében a Diósgyőr megérdemelten nyert.”


Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): „Az első 70 perc rendben volt, ellenfelünk nem tudott kibontakozni, mi irányítottuk a játékot. Utána jöttek a hazai kontrák, ezt a Balassagyarmat jól csinálta, volt belőle veszély. Azt azért elvárnám, hogy ilyenkor nagyobb koncentrációval játsszunk, de persze ez nem könnyű az ilyen helyzet, amikor ilyen szokatlan összeállításban játszik a csapat. De a lényeg az, hogy továbbjutottunk”


[related-post post_id="3658647"]

[related-post post_id="3658123"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!