BOON - Sport - DVTK

2017.05.20. 23:00

„A saját kezünkben tartjuk a sorsunkat”

Budapest, Miskolc - „Az elmúlt két hónapban eljutottunk odáig, hogy az utolsó fordulóban mi döntsük el, hogy jövőre is az élvonalban játsszunk” - nyilatkozta Bódog Tamás, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az MTK elleni 0-0-ás döntetlennel zárult találkozó után.

Budapest, Miskolc - „Az elmúlt két hónapban eljutottunk odáig, hogy az utolsó fordulóban mi döntsük el, hogy jövőre is az élvonalban játsszunk” - nyilatkozta Bódog Tamás, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az MTK elleni 0-0-ás döntetlennel zárult találkozó után.

Tamási Zsolt (MTK Budapest): - Összességében igazságos döntetlen született egy nagyon nagy küzdelmet hozó, magas hőfokú mérkőzésen. Taktikailag jól felkészültünk, a mérkőzés során többször tudtunk váltani. A második félidő utolsó szakaszában a pontosság hiányzott a támadózónában, egy pontos beadás, vagy egy létszámfölényes szituáció végigjátszása a kontra végén. Mindkét csapat tudta, hogy nagy a tét, ami rá is nyomta a bélyegét a játékra, több volt a pontatlanság. Az MTK és a DVTK is nagyot küzdött. Kimondva nagyon egyszerű, hogy nyerni kell Pakson a jövő héten, és akkor bennmaradunk, de annak örülünk, hogy a saját kezünkben van a sorsunk. A sportember az ilyen kihívásokat szereti, mégha túl nagy is a tét. Remélem, hogy minket is rengeteg szurkoló kísér majd el, mint ahogy ma a DVTK-t.


Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): - Rendben volt a mai találkozó, jól mentünk bele, irányítottuk az eseményeket. A játékosok előtt le a kalappal, megpróbáltak mindent! Természetesen az MTK-nak is voltak időszakai, amikor erősek voltak, de mi több és jobb lehetőséget alakítottunk ki. Nekünk is voltak persze hibáink, de ilyen a labdarúgás, nincs olyan csapat, amelyik egyetlen hibát sem vét. Például az MTK védelme és a középpályás sora közötti területeket ki kellett volna használni, nem csak felrúgni a labdát a magas csatárunkra. A jövő hétre ezen hibáknak a számát kell lecsökkenteni, és akkor rendben lesz minden. Hiányérzetem elsősorban azért van, mert nem nyertünk, most is a három pontért érkeztünk. Ahogy az elmúlt két hónapban mindig, a DVSC ellen is élet-halál harcot vívunk, semmi különleges nem lesz ebből a szempontból. A saját kezünkben tartjuk a sorsunkat, mert az elmúlt két hónapban eljutottunk odáig, hogy az utolsó fordulóban mi döntsük el, hogy jövőre is az élvonalban játsszunk.



A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 32. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az MTK Budapest vendégeként lépett pályára szombaton 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!