BOON - Sport - DVTK

2017.03.22. 11:19

DVTK, Mezőkövesd: A szünetet kihasználják és pályára lépnek

Mezőkövesd, Miskolc - A megyei NB I-es labdarúgócsapatok edzőmeccset játszanak a válogatott „miatti” szünetet kihasználva.

Mezőkövesd, Miskolc - A megyei NB I-es labdarúgócsapatok edzőmeccset játszanak a válogatott „miatti” szünetet kihasználva.

Miközben a magyar labdarúgó-válogatott a szombati, Portugália elleni, idegenbeli világbajnoki csoportmeccsre készül, az élvonalbeli együttesek a jövő heti bajnoki – és Magyar Kupa – folytatást szem előtt tartva felkészülési meccseket játszanak.

A Mezőkövesd Zsóry FC együttese az NB II-es Budaörsi SC ellen lép pályára csütörtökön 16.00-tól Mezőkövesden, az edzőpályán, zárt kapus mérkőzésen.

Az Eperjes helyett a Nyíregyháza

A Diósgyőri VTK az előzetes tervek szerint pénteken a szlovákiai Tatran Presov együttesét fogadta volna, de ahogy arról elsőként beszámoltunk a felvidéki gárda – akárcsak öt hónappal ezelőtt – most is lemondta a meccset, sérülésekre és betegségekre hivatkozva. Ezek után a DVTK megpróbált ellenfelet találni a hétvégére, és ez ügyben kedden este sikerrel jártak, az NB II-es Nyíregyháza SFC igent mondott a megkeresésre, így pénteken 13.00-tól ők látogatnak Diósgyőrbe, zárt kapus meccsre.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!