BOON - Sport - DVTK

2016.11.16. 09:53

Horváth Ferenc: edzés helyett az MLSZ-ben

Miskolc - A diósgyőriek szakmai munkájának irányítója pénzbüntetést kapott közelmúltbeli tettéért.

Miskolc - A diósgyőriek szakmai munkájának irányítója pénzbüntetést kapott közelmúltbeli tettéért.

A Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata kedden folytatta a felkészülést a hét végi, Haladás elleni debreceni bajnoki találkozóra. A tréningen azonban nem vett részt a vezetőedző, Horváth Ferenc, a játékosok Szamosi Tamás vezetésével edzettek. Mindez azért történt így, mert a diósgyőri szakvezető a Magyar Labdarúgó Szövetségben járt, ugyanis a fegyelmi bizottság beidézte a DVTK – Ferencváros találkozón történtek miatt.

Az fb ítéletet is hozott az ügyben, amely így szól: „A FEB Horváth Ferenc vezetőedzőt (Diósgyőr) az FTC elleni mérkőzésen tanúsított sportszakemberhez nem méltó magatartásáért – az ellenfél földön fekvő Ramirez Zambrano Cristian Leonel nevű játékosának lábához rúgta a labdát, majd miután az ellenfél játékosa felállt és felé közeledett, indulatosan ellökte magától a nevezett labdarúgót – 200 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.”

ÉM



Bp. Honvéd vs. DVTK - Folytatja-e a Diósgyőr az elmúlt hetek játékát?

Miskolc - Horváth Ferenc, a DVTK vezetőedzője szerint nem ügy az, amit az FTC vezetője felvetett.

 

 

Miskolc - A stadionbúcsúztató 53. percében elszabadultak az indulatok a pályán a Diósgyőr - Ferencváros meccsen.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!