BOON - Sport - DVTK

2016.10.30. 19:48

DVTK vs. FTC - Kiakadtak a diósgyőri szurkolók a rendőrségre

Miskolc - Civil ruhás rendőrök akadályozták a még látványosabb élőképet a stadionbúcsúztatón - olvasható a diósgyőri szurkolók honlapján, az amigeleken.hu-n.

Miskolc - Civil ruhás rendőrök akadályozták a még látványosabb élőképet a stadionbúcsúztatón - olvasható a diósgyőri szurkolók honlapján, az amigeleken.hu-n.

"Hetek óta megy a készülődés a stadionbúcsúztatóra, és mindenki arra várt, hogy újra igazi focihangulat lesz a stadionban. Van, aki ezért, van, aki azért. Már a meccs előtt ment az üzengetés a rendőrök részéről, hogy ne legyen pirotechnika. Nem értem miért, de valamiért nekik ez sokkal fontosabb, mint a búza-téri zsebtolvajok, vagy az avasi lejmolók, vagy a lyukósi no-go zóna" - olvasható az amigeleken.hu főszerkesztőjének írásában.

"Amikor kiérkeztem a stadionba, már láttam, hogy ez a meccs is túl van biztosítva. A gyerek meg is kérdezte, miért van ott ennyi rendőr? Szinte két méterenként állt egy beöltözött kékruhás. Ha ez a látvány nem kelt félelmet egy gyerekben, akkor mi? De amúgy meg tök felesleges pénzkidobás az egész, mert nem csinálnak semmit. Kimennek, állnak és hazamennek. Mi szükség van erre?" - teszi fel a kérdést a cikkíró.

Az amigeleken.hu információi szerint a szombati DVTK - FTC meccsen civil ruhában az ultraszektorban is akcióztak az ORFK "szakemberei". El is vittek négy szurkolót azért, mert begyújtottak egy fáklyát.

A szurkolók azt is megemlítik, hogy szombaton a szintén stadionbúcsúztató Vasas - Videoton mérkőzésen a lelátón is és a meccs után a pályán is minden gond nélkül fáklyákkal búcsúzhattak el a drukkerek az Illovszky stadiontól. Ott nem azok a szabályok voltak érvényben, mint Miskolcon.

Forrás: amigeleken.hu



DVTK vs. FTC fotókon és videókon

Miskolc - Csordultig telt hazai szektorok, pénztárgépszalag-eső, látványos élőkép és persze fergeteges szurkolás. Az ünnepi esemény, a stadionbúcsúztató a Diósgyőr történelmét ismerve ezúttal sem az eredményességről szólt, hanem azokról, akik tulajdonképpen egyet jelentenek a DVTK-val: a fanatikus diósgyőri szurkolókról. Nézze meg Ön is a Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC bajnoki meccs felvételeit!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!