BOON - Sport - DVTK

2016.10.05. 12:40

DVTK: sérülés és válogatottság miatt maradtak le Simáról

Miskolc - Hárman hetekig nem játszhatnak, Griffiths bokasérülése a leg­kisebb gond.

Miskolc - Hárman hetekig nem játszhatnak, Griffiths bokasérülése a leg­kisebb gond.

Ahogy arról már beszámoltunk: hétfőtől csütörtökig összetartáson vesz részt a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata. A piros-fehérek a Szerencs Város Önkormányzatának tulajdonában lévő, Sima településen található Ifjúsági és Vendégháznak a lakói, az edzésekre pedig a közeli Abaújszántóra járnak át. Összesen 10 stábtag és 22 játékos tölti itt a napjait. A diósgyőri felnőtt keret tagjai közül heten nem tartottak a többiekkel, közölük hárman azért, mert világbajnoki selejtezőkre készülnek. Murtaz Daushvili a grúz, míg Elek Ákos és Bognár István a magyar válogatott tagjaként.


[poll id="1236"]


Karan: műtét

A további négy labdarúgó különböző sérülések miatt maradt le a simai „kirándulásról”. Hogy melyikük pontosan miért, arról Benczés Miklóst, a DVTK sportigazgatóját kérdeztük.

– Sajnos, Tamás Márknak az összetartás helyett kórházba kellett mennie, izomrostszakadást szenvedett, és emiatt néhány hétig nem számíthatunk a játékára – mondta Benczés Miklós, majd így folytatta: – Ternován Patrik hátfájós panaszai után a közelmúltban operáción esett át, és csak hetek múlva térhet vissza a pályára, hasonlóan Dejan Karanhoz, akit gerincsérv miatt kellett megműteni. George Griffiths a többiekhez képest jobb helyzetben van, neki az egyik edzésen összeszedett bokasérülése miatt kell edzéseket kihagynia.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!