BOON - Sport - DVTK

2016.10.29. 17:10

BOON-ÉLŐ - DVTK vs. FTC 2-3 (1-2)

Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 14. fordulójában a Diósgyőri VTK csapata hazai pályán fogadta a Ferencvárosi TC együttesét Miskolcon szombaton 17.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 14. fordulójában a Diósgyőri VTK csapata hazai pályán fogadta a Ferencvárosi TC együttesét Miskolcon szombaton 17.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 14. forduló

Diósgyőri VTK vs. Ferencvárosi TC

2 - 3


[liveticker name="boon-live-dvtk-vs-ftc-2016-10-29-17-30"]


[poll id="1253"]


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 14. forduló

Diósgyőri VTK vs. Ferencvárosi TC

2 - 3  (1 - 2)

Miskolc, 8052 néző. V.: Szabó Zs. (Tóth II. V., Theodoros G.).


Diósgyőri VTK: Rados - Lázár, Lipták, Jagodinskis, Nemes - Dausvili, Elek - Vela, Bognár I., Nono Villar - Novothny. Vezetőedző: Horváth Ferenc.

Ferencvárosi TC: Dibusz - Dilaver, Pintér, Nalepa, Ramírez - Busai, Gera Z., Lovrencsics, Hajnal, Nagy D., Djuricin. Vezetőedző: Thomas Doll.


Gólszerző: Jagodinskis (0-1, öngól) a 20., Busai (0-2) a 30., Novothny (1-2) a 42., Nono Villar (2-2) az 57., Nalepa (2-3) a 64. percben.

Sárga lap: Lázár a 33., Novothny az 55., Ramírez az 55., Nemes a 89., Lipták a 93.  percben.

Kiállítás: Szamosi Tamás másodedző (a kispadról) az 55. percben.

Csere: Lovrencsics helyett Cukics a 63., Nagy D. helyett Radó a 69., Nono Villar helyett Nikházi a 74., Dausvili helyett Bacsa a 81., Hajnal helyett Hüsing a 81. percben.


[poll id="1124"]


DVTK vs. FTC - Így állhat fel a Diósgyőr a stadionbúcsúztatón

Miskolc – A szombaton 17.30-kor kezdődő Diósgyőri VTK – Ferencvárosi TC NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen változás várható a DVTK összeállításában, felépültek-e a sérültek.

 

 

DVTK vs. FTC: meccs és stadionbúcsú - Ez a pillanat soha nem fog visszajönni

Miskolc - Szombaton 17.30-tól Diósgyőr – Ferencváros NB I-es bajnokit rendeznek az Andrássy úton. A fővárosi zöld-fehérek miskolci látogatását mindig fokozott érdeklődés övezi, most különösen, hiszen a DVTK (illetve a szurkolók) ezzel a találkozóval búcsúznak el az 1939-ben átadott és többször rekonstrukción átesett stadiontól.

 

DVTK Stadion: Megtörtént az utolsó lépés, indul a projekt

Miskolc - Szerződés aláírva, elvileg 2018 elején már készen kell lennie a stadionnak.

 

 

Rendőrségi felhívás – Fokozott ellenőrzés a DVTK vs. FTC labdarúgó mérkőzés napján

Miskolc - Miskolcon 2016. október 29-én, szombaton 17 óra 30 perckor rendezik a DVTK – FTC OTP Bank Liga NB I-es labdarúgó-mérkőzést. A rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja.

 

 

Labdarúgó NB I - Stadionbúcsú Angyalföldön és Diósgyőrben is

Budapest/Miskolc - Igazán különlegesnek ígérkezik a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulója, szombaton két stadionbúcsúztatót is rendeznek, a Vasas és a Diósgyőr otthona is megújul a jövőben.

 

 

Kétmilliárdból építenek csarnokot Diósgyőrben

Miskolc - A diósgyőri klub ügyvezetője, Szabó Tamás csütörtökön ismét kiállt a sajtó nyilvánossága elé és több dologról is beszélt.

 

 

DVTK Stadion: Pénteken szerződéskötés, a jövő héten szerdán területátadás

Miskolc - A Haladás ellen Nyíregy­házán játszik a DVTK, egyébként Mezőkövesden.

 

 

DVTK vs. FTC - Minden hazai jegy elkelt a stadionbúcsúztatóra

Miskolc - Szombaton 17 óra 30 perckor kezdődik a DVTK utolsó rangadója a jelenlegi Diósgyőri Stadionban. A stadionbúcsúztató mérkőzés iránt óriási volt az érdeklődés, az elmúlt napokban folyamatosan hosszú sorok kígyóztak a jegypénztáraknál. Négy nappal a találkozó előtt a hazai szektorokba minden belépőjegy gazdára talált.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!