BOON - Sport - DVTK

2016.09.23. 21:55

MLSZ - Százezer forintos büntetés a DVTK-nak

Miskolc - Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága legutóbbi ülésén az MTK - DVTK mérkőzés is terítékre került.

Miskolc - Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága legutóbbi ülésén az MTK - DVTK mérkőzés is terítékre került.

A FEB az MTK - Diósgyőr mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az Újpest – Haladás mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet szidalmazása) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Videoton FC - FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Videoton FC-t, mint visszaesőt, mérkőzés rendezési előírások megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél egyik vezetőjének szidalmazása miatt 200.000 Ft, az FTC-t szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az Újpest – Videoton FC mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, mérkőzés rendezési előírások megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása), továbbá szurkolóinak becsmérlő, hátrányosa megkülönböztető magatartásáért (huhogás) 600.000 Ft, a Videoton FC-t, mint visszaesőt szurkolóinak pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása) 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Kecskés Tamás (Paks) 1, Novák Csanád Ákos (Gyirmót), mert könyökével arcon ütötte ellenfelét, aki ápolás után folytatni tudta a játékot 3 soron következő felnőtt bajnok mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Forrás: mlsz.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!