BOON - Sport - DVTK

2016.06.08. 10:54

Diósgyőri VTK: szerdán rajt a 2016/17-es évadban

Miskolc - A Diósgyőr NB I-es labdarúgócsapata szerda délután megkezdi a felkészülést.

Miskolc - A Diósgyőr NB I-es labdarúgócsapata szerda délután megkezdi a felkészülést.

Véget ér a nyári szünet a diósgyőri labdarúgók számára, ugyanis szerdán 15.00-tól megkezdi a felkészülést a 2016/17-es évadra a DVTK NB I-es gárdája. Az első tréninget a tervek szerint az edzőcentrumban tartja a piros-fehéreknek Egervári Sándor, a Diósgyőr vezetőedzője, és először öltözik majd az új utánpótlás klubház öltözőjében a felnőtt keret.

Novothny: Újpest?

Hogy pontosan ki, azt nagyjából lehet tudni, hiszen az összes élő szerződésű játékosnak munkára kell jelentkeznie, a tavalyi keretből csak a már távozott Kovács G. (Paks), Grumic (Gyirmót?), Barczi (Videoton), valamint a kölcsönadásának lejárta után búcsút intő Novothny (aki az olasz Napoli játékosa, de sajtóhírek szerint az Újpest kivásárolja, és a fővárosban folytatja pályafutását), valamint a magyar labdarúgó-­válogatottal az Európa-bajnokságra készülő Elek és a kanadai válogatottal edzőtáborozó James nem lesz jelen az évadnyitó foglalkozáson.

Nem lesz új

A billegő, az esetleges távozás előtt álló labdarúgók, mint a hónap végén lejáró szerződésű Egerszegi, továbbá az „élősök” közül Koman és Griffiths sem hiányozhat elméletileg, ahogy az idén kontraktust hosszabbító Rados, Okuka, Nikházi, Bacsa, valamint a tavaly, illetve tavalyelőtt szerződtetett Lipták, Tamás M., Nemes, Kitl, Antal B., Németh M., Bognár I. és Eperjesi sem, továbbá a fiatalok közül Zöldesi, Csicsvári, Halmai, Ternován, Boros és a diósgyőri utánpótlásból a felnőtt csapat keretéhez néhány hete szerződtetett játékos, Szabó II. Balázs.

Az Észak-Magyarország információja szerint nem várható új játékos felbukkanása a DVTK első tréningjén.

ÉM-BCS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!