BOON - Sport - DVTK

2016.03.15. 11:45

Újpest vs. DVTK fotókon és videókon

Budapest, Miskolc - Remek hangulat uralkodott az Újpest - Diósgyőr bajnokin, mindkét szurkolótábor alaposan kitett magáért a Szusza Ferenc stadionban, ahol Bernd Storck szövetségi kapitány is jelen volt, aki a felcsúti tavaszi nyitány után újra egygólos diósgyőri vereséget láthatott. Nézze meg Ön is az Újpest vs. DVTK meccs felvételeit!

Budapest, Miskolc - Remek hangulat uralkodott az Újpest - Diósgyőr bajnokin, mindkét szurkolótábor alaposan kitett magáért a Szusza Ferenc stadionban, ahol Bernd Storck szövetségi kapitány is jelen volt, aki a felcsúti tavaszi nyitány után újra egygólos diósgyőri vereséget láthatott. Nézze meg Ön is az Újpest vs. DVTK meccs felvételeit!A vendég szurkoló­tábor ezen a délutánon is adott volt, hiszen 2500 lila érzelmű szurkoló mellett (akik látványos élőképpel rukkoltak elő március 15-e tiszteletére) 500 diósgyőri jelent meg a részükre fenntartott szektorban. Az ember úgy érezhette magát, hogy futballmeccsre érkezett, már a kezdés előtt hangoltak a drukkerek, talán jobb lenne, ha mindenki azon dolgozna a magyar labdarúgásban, hogy minél több hasonló hangulatú mérkőzés legyen, és ne azon, hogy miként lehet elriasztani a még meccsre járni akaró nézőket (igaz, kötődést valamelyik klubhoz nem lehet csak úgy egyik napról másikra kialakítani, az vagy van, vagy nincs…).


Fotók:


Videók:


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!