BOON - Sport - DVTK

2016.02.06. 18:18

Videó: Győztes diósgyőri bajnoki főpróba

Miskolc - Győzelemmel hangolt a DVTK a bajnoki rajtra a szatmárnémeti Olimpia ellen, a diósgyőri gólokat Elek Ákos és Bacsa Patrik szerezte. Jövő szombaton Felcsúton már bajnoki pontokért megy a küzdelem.

Miskolc - Győzelemmel hangolt a DVTK a bajnoki rajtra a szatmárnémeti Olimpia ellen, a diósgyőri gólokat Elek Ákos és Bacsa Patrik szerezte. Jövő szombaton Felcsúton már bajnoki pontokért megy a küzdelem.



Jegyzőkönyv

Diósgyőri VTK - Olimpia Satu Mare (román)

2-1 (2-0)

DVTK Labdarúgó Edzőközpont, füves pálya, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Belicza János (Tóth János, Köteles Csaba).

DVTK: Rados (Antal, 59.) - Okuka (Eperjesi, 67.), Lipták (Egerszegi, 59.), Kovács G., Nemes M. (Németh M., 67.) - James, Elek - Koman (Ternován, 72.), Bognár I. (Griffiths, 72.), Barczi (Novothny, 46.) - Bacsa. Vezetőedző: Egervári Sándor.

Olimpia Satu Mare, I. félidő: Baican - Takacs, Tătaru, Heil, Brata - Stef, Chivari, Ribarics, L. Nemes - Buhaescu, Faur. Vezetőedző: Tiberiu Csik.

Olimpia Satu Mare, II. félidő: Suta - Bura, Muresan, Iuhas, Munteanu - Rus, Salageanu, Lukacs, Ianc - Markus, Bigiu. Vezetőedző: Tiberiu Csik.

Gólszerző: Elek (1-0) a 16., Bacsa (2-0) a 43., Markus (2-1) a 62. percben.


A gólok története

16. perc: Szép támadás végén szerzett vezetést a DVTK. Lipták indítását Bognár szép mozdulattal vette le a 16-oson belül, azonban vissza kellett fordulnia, és egy nem kevésbé szép megoldással Okukát ugratta ki a jobb oldalon. A védő centerezését Koman lőtte kapura, azonban egy lábról kipattant. Elek a legjobbkor érkezett és a kapu bal oldalába lőtt, 1-0.

43. perc: Bognár szépen játszotta meg a baloldalt, középre löbbölte a labdát, a hosszúról Barczi tette középre egyből, ahol Bacsa a hálóba terelte a labdát, 2-0

63. perc: Markus jobbról leadott lövésével szépített a vendégcsapat, 2-1.


Edzői értékelések

Egervári Sándor: - Az első félidőben kifejezetten jól játszott a csapat. Szervezetten védekeztünk és a támadóharmadban is tudtunk váratlan megoldásokat produkálni, szereztünk két gólt, ami bizakodásra ad okot. A második félidőben kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés, egy elkerülhető gólt is kaptunk. Nincs még minden a helyén, de még van egy hetünk, hogy finomítsunk a dolgon. Nem vagyok elégedetlen jelen pillanatban.

Tiberiu Csik: - Köszönjük a meghívást, gratulálok a házigazdáknak és sok sikert kívánok nekik az új bajnoki félévben. Az első félidő a Diósgyőré volt, a második játékrészben frissebb játékosokat küldtem pályára, emiatt talán kicsit kiegyensúlyozottabb lett a mérkőzés.

Forrás: dvtk.eu


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!