BOON - Sport - DVTK

2008.09.27. 21:30

Edzői nyilatkozatok

<p>"Nem kellemes egy pályaedzőnek, ha felkérik vezetőedzőnek, hiszen annak az embernek a szerepét kell betöltenie, akinek addig segített" - nyilatkozta Benczés Miklós.&#160;<dia width="900" height="700" alt="Diósgyőri VTK - FC Fehérvár 2008.09.27."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Di_sgy__337_ri_VTK___FC_Feh_rv_r_2008_09_27/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Diósgyőri VTK - FC Fehérvár 2008.09.27." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/dvtk-fehervar-1.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a>&#160;<a href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/dvtk-fehervar-2.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

Benczés Miklós (DVTK): - Gratulálok a Fehérvárnak a győzelemhez. Hiányérzetem van, nem az eredményt, a játékot illetően. Pontosabb játékot vártam a csapattól, nagyobb ritmusban. Nem kellemes egy pályaedzőnek, ha felkérik vezetőedzőnek, hiszen annak az embernek a szerepét kell betöltenie, akinek addig segített. Talán egy külső személy nagyobb motívációt jelentett volna a játékosok számára.

Varga István (FC Fehérvár): - Örülök, hogy nyertünk, reális eredmény született. A végén azonban még idegeskednünk is kellett, mivel sok helyzetet hibáztunk el.


  • DVTK - Fehérvár 0-1 (0-1). Percek, események; jegyzőkönyv
    A Diósgyőr nem tudott gólt rúgni, így a Fehérvár 8. percben szerzett találata elég volt a győzelemükhöz.
  • Ön szerint ki volt a meccs embere?
    Van egy tippünk, ki nyeri a DVTK - Fehérvár meccs embere szavazást, de a rend kedvéért mondják Önök!
  • A labdarúgó Soproni Liga állása
    A DVTK-nak továbbra is 8 pontja van, immár mínusz 9-es gólkülömbséggel.
  • A labdarúgó Soproni Liga sorsolása
    A Soproni Liga eddigi eredményei és a következő fordulók párosítása, órarendje.
  • A DVTK házi góllövőlistája
    A Győr elleni bajnoki és a makói kupameccs után a Fehérvár ellen sem tudott senki az ellenfél kapujába találni a DVTK játékosai közül.
  • Sárga és piros lapok
    Djordje Kamber ötödik sárga lapját kapta eben a bajnoki szezonban.
  • A 2008-2009-es szezon képei
    Képek és videók a DVTK 2008-2009-es szezonjáról. Nézze vissza az eseményeket!
  • Az ÉM osztályzókönyve
    Az Észak-Magyarország osztályzatai játékosra és mérkőzésre lebontva.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!