Az Aluinvent-DVTK U23 szeretne meglepetést okozni Kecskeméten

Miskolc - Az Aluinvent-DVTK U23-as csapata vasárnap a női kosárlabda NB I/B Piros csoport, 15. fordulójában a Kecskeméti KC-vel mérkőzik meg.

Miskolc - Az Aluinvent-DVTK U23-as csapata vasárnap a női kosárlabda NB I/B Piros csoport, 15. fordulójában a Kecskeméti KC-vel mérkőzik meg.

Kecskeméti KC – Aluinvent-DVTK U23 (Kecskemét, vasárnap, 17.00)

Ambrus Erzsébet, az Aluinvent-DVTK edzője: – Sajnos több hiányzónk van. Betegség miatt a héten nem edzett Eperjesi Dóra és Kovács Luca is megbetegedett, továbbá Vörösházi Jázmin még mindig sérült. Ennek ellenére jó játékkal szeretnénk meglepetést okozni Kecskeméten.


Férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport, 19. forduló

Miskolci EAFC – Vasas Akadémia 74-75 (26-14, 18-21, 14-17, 16-23)

Miskolc, 200 néző. V.: Balogh, Gergely, Domán.

Miskolci EAFC: Drahos (24/9), Orliczki M. (3/3), Takács (15/9), Béres (12), Timkó (4). Csere: Lippai (2), Máté (12), Kopasz (2), Szőke (-), Szojka (-). Vezetőedző: Walke Károly.

Walke Károly: – Tizenöt pontos előnyünknél négy rossz támadásunkkal visszahoztuk a mérkőzésbe az ellenfelünket. Fizikálisan és mentálisan is elfáradtunk az utolsó öt percre és ez is hozzájárult a vereségünkhöz. A mezőnyposzton sem tudtuk tartani a mérkőzés magas ritmusát.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!