Aluinvent-DVTK: Szerződést bontanak a „klub érdekében” az amerikaival

Miskolc - Samantha Prahalis hétfőtől hivatalosan nem az Aluinvent-DVTK játékosa.

Miskolc - Samantha Prahalis hétfőtől hivatalosan nem az Aluinvent-DVTK játékosa.

Az Aluinvent-DVTK női kosárlabdacsapatában legutóbb március 31-én, a VBW Ceglédi EKK ellen Pécsett 68-66-ra elvesztett meccsen lépett pályára Samantha Prahalis. Az amerikai irányító az azóta lejátszott két bajnokiról egyaránt hiányzott, a múlt csütörtökön Győrben, és vasárnap Miskolcon sem volt jelen a CMB Cargo UNI Győr elleni negyeddöntős mérkőzéseken.

Lapunk kétszer is arról számolt be vele kapcsolatban, hogy szerződését felbontják. Ez hétfőn a klub honlapján nyert megerősítést, mert bár a múlt heti két meccsről készült beszámolókban nem tettek említést az irányító hiányáról, hétfőn a diósgyőri csapat tagjával, Adamecz Lillával készült villáminterjú végén ez volt olvasható a vasárnapi bajnokit kihagyó két amerikairól: „A Győr elleni meccsen Tierra Ruffin-Pratt sérülése miatt nem léphetett pályára. Samantha Prahalis ellenben azért hiányzott, mert a DVTK a klub érdekében szerződést bontott vele.”

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!