Programajánló

2019.11.11. 12:16

Rubint Réka Miskolcon: ez nőknek szól!

A motiváció talán az egyik legfontosabb dolog egy nő életében: annyi nehézséget kell legyőzniük gyerekkortól a nyugdíjig, hogy enélkül akár felemésztő is lehet a küzdelem.

Rubint Rékát sokan ismerik – de azt talán kevesebben hogy a női motiváció egyik szakértője.

Kevesen tudják azt is, kapásból kit fed ez a leírás: Kazincbarcikán született, tanult, és 2017-ben a médiában legbefolyásosabb magyar nők egyike lett a Forbes-ban.

A háromgyerekes gyógypedagógus és fittnesz szakértő most Miskolcra jön,de nem edzést tart, vagy bemutatót,hanem nőknek szóló motivációs előadást: november 23-án szombaton 18.00 órakor a Tudomány és Technika Házában.

Munkásságom és Alakreform programom arról a fantasztikus nőről -RÓLAD- szól, aki megtisztel bizalmával, és edzőtársának fogad. Én hiszek benned, segítek abban, hogy tudatos és következetes munkával elérd a célod, s hogy az utad végén egy elégedett, boldog nő nézzen vissza a tükörből.” – ezt Rubint Réka mondja,aki most arra vállalkozott, hogy átsegítse a másik, aktívabb, boldogabb, és sikeresebb élethez vezető út akadályain azt, aki eljön és részt vesz motivációs előadásán!

Tovább idézve Rékától: ”Három kisgyermek édesanyjaként elmondhatom, hogy a csoda és a megoldás kulcsa a kezedben van, csak hinned kell önmagadban! Hatalmas fordulat előtt állsz, és fantasztikus dologra készülsz! Ami viszont még ennél is fontosabb, hogy hiszel magadban! Amit tenni készülsz, nem csak önmagad miatt fontos, a kitartásodat, akaraterődet és állhatatosságodat látva sokan belőled merítenek majd erőt körülötted!

Rubint Réka így motiválja azokat, akik részt vennének Alakreform életmódprogramjában. De ha Ön is eljön a miskolci Tudomány és Technika Házába, személyesen is erőt meríthet Réka fantasztikus, motiváló előadásából és megismerheti őt,számos új módszert, terméket, eszközt is.

Online jegyértékesités: technikahaza.hu

Jegyvásárlás:

Tudomány és Technika Háza büfé hétköznap 8-14-ig

Fehér Fotó – Szinvapark

Antikvárium – Miskolc, Déryné u. 2.

Információ: [email protected]

(PR cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!