Oktatás

2020.05.12. 17:53

Miskolc központjában a népszerű Bestmixer iskola tanfolyamai

Elképzeltél magadnak egy szakmát, ami nem unalmas, amit élvezettel lehet csinálni, amivel jól lehet keresni és ami egyben egy jó hobbi is lehet? Ha most azt gondolod, nincs ilyen szakma, tévedsz!

Tanulj mixernek, vagy baristának! Egy szuper mixer tanfolyam után tökéletesen értesz majd az italkészítés mesterségéhez, a barista tanfolyamon pedig megszállott baristát faragunk belőled is a miskolci Bestmixer iskolában.

 

Amennyiben a miskolci mixer tanfolyamra esik a választásod, nem fogsz csalódni! A gyakorlati képzésben az a legjobb, hogy pontosan olyan teret alakítottunk ki, mintha egy igazi bárban dolgoznál. Minden alapanyagot és felszerelést megismersz, amikkel munkád során találkozhatsz. Nem kell a fővárosba utaznod, hogy minőségi oktatást kapj! Minden hallgató elkészíti az összes italt az órákon, nálunk nincs olyan, hogy „csendes megfigyelő”. Az alap koktélokon kívül, az is nagyon fontos, hogy Te magad is meg tudj alkotni egy-egy italt, ezért gondosan ügyelünk arra, hogy a különböző ízlések és kreációk a lehető legjobb formában kerüljenek majd általad a vendég elé. A célunk az, hogy aki részt vesz a mixer tanfolyamon, a világ bármelyik bárjában megállja a helyét! Tetszik az ajánlatunk? Ne habozz, mert ha most jelentkezel, a haladó mixer képzést ingyen kapod a tanfolyam mellé! Legyél Te Miskolc legjobban képzett bármixere!

 

Nem vagy még barista? Itt a lehetőség, a miskolci barista tanfolyamon a mai piaci igényeket maximálisan kielégítő felkészítést kaphatsz, igazi kávéházi körülmények között. Az alap barista tanfolyam összesen 6 alkalom, teljes egészében gyakorlati oktatás, ahol az összes kávé típust megtanulod elkészíteni. Aztán jöhetnek a továbbképzések, hiszen itt már nincs megállás! Ha egyszer ráérzel az ízére, mindent tudni akarsz majd! J Választhatsz Mester barista, Latte art, Alternatív kávékészítés, sőt Coffee-shop manager képzést is, ha esetleg saját üzlet megnyitásán töröd a fejed. Az utóbbi néhány évben fellendült ez a különleges és trendi szakma, sorra nyíltak az igényes kávézók, ahol egyre több jól képzett baristára van szükség!

Látogass el a Bestmixer iskola miskolci központjába a Régiposta u. 9 szám alatt lévő irodaházban, ahol profi bármixert vagy baristát faragunk Belőled!

1055 Budapest, Nagy Ignác u. 19/A.

+36 20 612 1000 | 06 1 215 0574

Adószám: 23797819-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-978343

KSH szám: 23797819-8532-113-01

 

 

(PR cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!