PR cikk

2020.02.03. 09:57

Új székházba költözik a Zenit-Auto Rent

A 2020-as év legfontosabb információja, hogy egy hónap múlva új székházba költözünk – újságolja Soós Tibor, a Zenit-Auto Rent Kft. ügyvezetője.

– Miskolctapolcáról a Futó utca közepére tesszük át a székhelyünket. Kinőttük a Zenit Panzió épületét, ahol kezdetektől vagyunk, mivel egyre nagyobb ügyfélkörrel és gépjárműparkkal rendelkezünk – mondta Havasi Viktor operatív vezető. – Szeretnénk ügyfeleinket XXI. századi körülmények között fogadni a továbbiakban. Kollégáink létszáma folyamatosan növekszik, így az új, modern székházunkban kényelmesebb, tágabb környezetben dolgozhatnak majd. A 650 négyzetméter alapterületű épület kivitelezését a helyi Gerixon Kft. végezte.

– A Zenit Panzió a továbbiakban ismét önállóan tud üzemelni. Az elmúlt évben végrehajtott fejlesztéseinknek köszönhetően a Magyar Szálloda Szövetség a legmagasabb, 4 csillagos minősítéssel illette panziónkat.

– Ügyfeleink által kedvelt nyitva­tartásunk továbbra is minden nap reggel nyolc órától este hétig tart majd az új székhelyünkön is – vette át a szót Soós Tibor.Kollégáink létszámát bővíteni szeretnénk az elkövetkezendő időszakban, így például adminisztratív, pénzügyes, értékesítő munkatársakat keresünk. Az új székhelyünk „okosépület” lesz, a kor igényeinek megfelelően, nagyobb bemutatóteremmel, tágas irodákkal, tárgyalókkal. Ezáltal magasabb színvonalon, komplexebben tudjuk majd kiszolgálni ügyfeleinket. Vásárló- és munkatársbarát környezetet hozunk létre egyedi stílusban. Szolgáltatócsapat lévén mi nemcsak értékesítünk, hanem folyamatos személyes kapcsolatot tartunk a partnereinkkel. A fő profilunk továbbra is a személy- és haszongépjárművek rövid és hosszabb távú bérbeadása, kölcsönzése, valamint tartós bérlet- és flottakezelés. Közösségi oldalainkon pedig legfontosabb információink, újdonságaink naprakészen megtalálhatók, követhetők lesznek.

– Márkafüggetlen szolgáltatóként ügyfeleinknek nem csupán egy gyártó termékeit ajánljuk ki, hanem megkeressük számukra a legmegfelelőbb ár-érték arányú megoldást – hangsúlyozta Soós Tibor. – Jelenlegi flottánkban több márka legújabb modelljei is megtalálhatók, ezáltal ügyfeleink egy tartós bérleti konstrukció előtt akár ki is tudják hosszabb távon próbálni a kiszemelt gépkocsit. Ezután egy tartós bérleti konstrukció elkészítése történik, természetesen az ügyfél igényei szerint. Célunk partnereink maximális kiszolgálása, mint ahogy az elmúlt 23 évben tettük, s ezáltal hosszú távú üzleti kapcsolatok építése régiónkban.

Tel.: 46/564-255

ÉM

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!