Kamion EB

2019.05.30. 10:00

Száguldó monstrumok, versengő járgányok, Superenduro motorverseny – közeleg a Kamion EB

Idén 5. alkalommal kerül megrendezésre a FIA Kamion Európa-bajnokság, a kamionsport legkiemelkedőbb nemzetközi versenysorozata. A pályán nehézsúlyú járművek csapnak össze, de a kisebb járgányok is megmutatják, milyen erő lakozik bennük, miközben a család minden tagja jól szórakozik. 2019. június 22-23-án megéri kilátogatni a Hungaroringre!

Bódító adrenalinfröccs, motorbőgés, kamionkorzó és családi programok. A több mint 30 éves múltra visszatekintő rendezvény bővelkedik különleges pillanatokban. Együtt izgulhatunk hazánk büszkeségéért, a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbiért, hangosan szurkolhatunk a Suzuki Europe Cup versenyzőinek, és az akadályokkal teletűzdelt motorcross pályán egymással küzdő motorosoknak.

Fanatikus rajongó vagy? Megismerkednél az aszfaltszaggató ördögökkel? Maradandó élményt szeretnél adni az egész családnak? Felejthetetlen programokkal várjuk a kicsiket és nagyokat a kamionkorzón és az interaktív foglalkozásokon is.

Lépj be a legnagyobbak táborába, látogass ki a Hungaroringre a jubileumi, ötödik Kamion EB és Fesztiválra 2019. június 22-23-án!

Kedvezményes jegyárak és további információ:

(hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!