BOON - PR cikk

2019.05.02. 12:30

Eredeti vagy cserélhető festékkazetta?

<strong>A nyomtató-tulajdonosok minden bizonnyal ismerik a az eredeti festékbe való befektetéssel vagy a cserélhető termék kiválasztásával kapcsolatos dilemmát. Az eredeti festék ára magasabb, így sokan hajlanak a második lehetőség felé. Azonban nem mindig igaz, hogy az olcsóbb termék a minőség garanciája, ezért összefoglaljuk, hogy miért érdemes az eredeti festékbe fektetni.</strong>

A nyomtató-tulajdonosok minden bizonnyal ismerik a az eredeti festékbe való befektetéssel vagy a cserélhető termék kiválasztásával kapcsolatos dilemmát. Az eredeti festék ára magasabb, így sokan hajlanak a második lehetőség felé. Azonban nem mindig igaz, hogy az olcsóbb termék a minőség garanciája, ezért összefoglaljuk, hogy miért érdemes az eredeti festékbe fektetni.

1. A minőség garantált

Bár előfordulhat, hogy első látásra nem nyilvánvaló, hogy az elhasznált patront vagy festékkazettát tartunk a kezünkben, a belső alkatrészek részben vagy teljesen megsérülhettek az előző nyomtatás következtében, ami rossz nyomtatási minőséget eredményez. Olyan cégek, mint a Canon és a HP, kifinomult rendszert használnak, hogy kiváló minőségű nyomtatást készítsenek.

2. Tiszta nyomtatás

A nyomtató egyik legfontosabb része a dob. Ez a nyomtató legérzékenyebb része, így még a legkisebb festékmaradvány is csúnya vonalakat és csíkokat okozhat a nyomtatott dokumentumon. Ezt csak a valódi festékbe való befektetéssel előzheti meg. A Canon festékkazettái biztosítják, hogy a nyomtatás éles, a dokumentum tiszta lesz.

3. Környezetbarát újrafeldolgozás

Védje környezetét! Számos vállalat, mint például a Canon, könnyen használható, környezetbarát megoldást kínál az üres festékkazetták újrahasznosítására. A Canon eredeti festékkazettáit ezután  egyes részei szerint különítik el, és környzetbarát módon újrahasznosítják azokat.

Vigyázzon a hamis festékkazettákkal

A mai technológiák sok esetben kedveznek a hamisítóknak. Az eredeti tonerek egyedi hologram jelöléssel rendelkeznek, így a vásárlás előtt mindig nézze meg a csomagolást. Ha a hologram megtalálható a csomagon , biztos lehet benne, hogy a festékkazetta eredeti.

Még habozik?

Vannak olyan szakmák, ahol a nyomtatókat még mindig nagyban használják. A dokumentumok tömeges nyomtatásakor gazdaságosabb a valódi festékbe való befektetés. Így biztos lehet abban, hogy a nyomtatás minőségi, tiszta és környezetbarát lesz.

 

- PR cikk -

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!