PR cikk

2019.05.28. 21:27

Automata tankolás Ózdon – Prémium minőség, diszkont árak az Oranges Oil Company új kútján

Kedvező árú, ugyanakkor magas minőségű üzemanyag, gyors és egyszerű tankolás – az Oranges Oil Company valóban új szintre emeli a benzin és gázolaj beszerzését! Az országban több helyen jelen lévő kúthálózat 2019 júliusában Ózdon nyit új töltőállomást.

 

Mosonmagyaróvár, Zalaegerszeg, Győr után most Ózd került a dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonban lévő benzinkúthálózat fókuszába. A Malom út 1. szám alatt már zajlanak a 4+1 beállós töltőállomás építési munkálatai, az arra autózók nap mint nap láthatják az építkezés előrehaladását. Hamarosan tehát kedvezményes tankolásra nyílik lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megye szívében.

A benzinkút éjjel-nappal, az év minden napján várja majd a tankolni vágyókat, kínálatában 95-ös oktánszámú benzin és diesel üzemanyag fog szerepelni. A 4 klasszikus beálló mellett egy gyorstöltő is épül, mely percenként 70 liter üzemanyagot képes a gépkocsi tartályába juttatni. Bár a kút főleg a lakossági igényeket készül kiszolgálni, a céges, akár 3.5 tonnát meghaladó súlyú járművek számára is kiváló alternatívát kínál.

Az új állomás automatái – a hálózat többi tagjához hasonlóan – elfogadnak bankkártyát, készpénzt, és tankolási kupont, illetve természetesen céges számla igénylésére is lesz lehetőség. A kút különlegessége, hogy a tankolás végösszegének előzetes meghatározásával mindenki pontosan annyi üzemanyagot vásárolhat, amennyit szeretne. Az oszlopokra kihelyezett színes ábrák segítenek eligazodni teendőkben, de a tankolókat a töltőállomás személyzete is segíteni fogja, így nincs ok aggodalomra – a rendszer használata gyerekjáték, kényelmesen és könnyen elsajátítható.

Az Oranges Oil Company kiemelkedően magas minőségű benzint és gázolajat kínál a mindenkori országos átlaghoz képest diszkont árakon – nem véletlenül. „Vásárlóink számára minden csepp üzemanyag fontos, nekünk pedig missziónk, hogy az ő érdekeiket tartsuk szem előtt. Célunk az elérhető, gyors és kényelmes tankolási megoldás biztosítása” – hangsúlyozta Nyakas Erik tulajdonos. Hozzátette: „bízunk benne, hogy kúthálózatunk ózdi töltőállomását nem csak a városiak, hanem az egész térség lakói sajátjuknak érzik majd, és mindennapjaik részévé válik a kedvező áron elérhető, prémium minőségű üzemanyag tankolása.”

Az új benzinkút 2019 júliusának végétől várja a tankolókat Ózdon, a Malom út 1. szám alatt.

Bővebb információ az Oranges Oil Company-ről a www.orangesoil.hu címen, és a www.facebook.com/orangesoil oldalon.

 

(hirdetés)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!