BOON - PR cikk

2019.03.28. 12:34

Újdonságok a piacon: a nyomtatható CD lemezek

<strong>A világ fejlődik, szinte napról napra. Nehéz folyamatosan képben lenni az újdonságokkal és az egyszerű felhasználók által is elérhető és egyszerűen használható termékkel.</strong>

A világ fejlődik, szinte napról napra. Nehéz folyamatosan képben lenni az újdonságokkal és az egyszerű felhasználók által is elérhető és egyszerűen használható termékkel.

A lehetőségek zsákjából most a nyomtatható CD lemezt húztuk elő, és azt fogjuk bemutatni. Leírásunkat a kezdő számítástechnikai felhasználók is nyugodtan böngészhetik, mivel idegen szavakat és kifejezéseket, misztikus rövidítéseket mellőzni fogunk benne.

Technikai információk

A nyomtatható CD lemez felhasználásával olyan CD lemezt tudunk készíteni, melynek borítóján egyedi kép vagy szöveg fog szerepelni. A gyári, műsoros CD lemezek vásárlásakor megfigyelhető, hogy a zenekar fotója, az albumhoz tartozó kép vagy számlistájuk felkerül a lemez borítójára. Nyomtatható CD vásárlásával, és a nyomtatáshoz szükséges nyomtató beszerzésével ez a technikai lehetőség a mi rendelkezésünkre is áll.

Természetesen ugyanez a DVD lemezek kínálatában is megtalálható, így ezeket a lemezeket igényeink szerinti képpel vagy szöveggel fel tudjuk ruházni.

A nyomtatható lemezek mindegyike, így a CD és DVD is egy speciális bevonattal ellátott, ezért tudunk közvetlenül a felültre nyomtatni. A nyomtatáshoz hősugaras nyomtató vagy tintasugaras nyomtató is megfelelő.

A két különböző nyomtató típussal különböző nyomtatási minőséget és nyomtatási részletességet, grafikát tudunk megjeleníteni. Jobb megoldást a tintasugaras produkál.

Az adathordozó tulajdonságai

A nyomtatható CD lemezek a hagyományos CD lemezekkel megegyezően 700 MB adat tárolására képesek. A külső felületük a nyomtatható tulajdonság miatt pedig személyre is szabható. Elhelyezhetünk rá például információt a lemez tartalmáról, vagy a lemez borítóját képpel is dekorálhatjuk.

A Kodak CD-R 52X lemez henger vásárlásával teljes felületén nyomtatható, kiváló minőségű CD lemezekhez jutunk. Ezzel és nyomtató megszerzésével kezdődhet is a gyártás.

Felhasználási javaslatok

A CD lemezek, mint adathordozók nagy segítségünkre lehetnek a mindennapjainkban. Az adattárolás mellett a nyomtathatóság kihasználásával már megszűnik az alkoholos filctollal való feljegyzések kora, hogy milyen adatunk van a CD-n. Emellett ajándék megoldásnak is tökéletes. A nagymama imádná az iskolai gyermekkórus hanganyagát CD-n, legfőképp mivel az unokája képe díszítené a lemez borítóját. Legjobb, ha egy nagymamának egy ilyen lemezből legalább kettőt készítünk, hogy egyet nagy kincsként, érintetlen becsben tarthasson.

A Gigaplaza.eu internetes áruház kínálatában mindenki kedvére válogathat a nyomtatható lemezek márkakínálatából is. Legyen szó bármilyen adathordozóról, bármilyen tárhely méretben, széles kínálatukban mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő darabot.

- PR cikk -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!