BOON - PR cikk

2019.03.01. 15:55

Legújabb legénybúcsús trendek és aktivitások

<strong>Budapest az elmúlt 5 évben Európa egyik legénybúcsús fővárosává vált. Nyáron a fapados repülőkben tömött sorban érkeznek a félig már mámoros állapotban lévő angol és más nemzetiségű legénybúcsús turisták.</strong>

Budapest az elmúlt 5 évben Európa egyik legénybúcsús fővárosává vált. Nyáron a fapados repülőkben tömött sorban érkeznek a félig már mámoros állapotban lévő angol és más nemzetiségű legénybúcsús turisták.

A város népszerűsége miatt több budapesti legénybúcsús cég jött létre és megpróbálják minél izgalmasabb és érdekesebb aktivitásokkal levenni a vendégeket a lábukról. Megkérdeztük az egyik budapesti Stag Do céget a legújabb trendekről és aktivitásokról.

Mivel elég rossz az összeköttetés a repülőtér és a város között, ezért egyre több legénybúcsús csapat igényelni szokta a városba történő tranzitot. És ha már lúd akkor legyen kövér alapon, a legnépszerűbb jármű a limuzin szokott lenni, amely akár sztriptíz táncossal is rendelhető. Nagyobb csapatok számára a Hummer Daddy limuzin igényelhető, amelybe akár 33 személy is kényelmesen elfér.

Ami utóbbi időben az egyik leggyakoribb aktivitás a dunai hajókázás vagy más néven river cruise. A vendégeket ámulatba ejti Budapest szépsége és megnézhetik szinte az összes látványosságot a Dunáról. Emellett az izgalmakat fokozni szoktuk sztriptíz táncossal és rövid italokkal.

A legújabb trend a “csínytevős aktivitások” vagy ahogy angolul nevezik őket prank-ek. Ezeknél az aktivitásoknál olyan kényelmetlen vagy vicces helyzetbe hozzuk a vőlegényt, amelyen leginkább a legénybúcsús csapat mulat, de a legvégén a vőlegény is.

Ilyen aktivitás a roly-poly sztriptíz, amelyben a vőlegényt bekötött szemmel a terem vagy szoba közepébe vezetjük, majd leültetjük egy székre. Ezután megszólal a zene és elkezdődik a mulatság. Bejön a szobába egy lengén öltözött erősen túlsúlyos hölgy, aki belekezd a sztriptízbe. A többiek ujjongva és a hasukat fogva nevetnek a helyzeten, amiről a vőlegény még semmit sem tud. A vőlegény sejti, hogy egy sztriptíz táncról van szó, de azt hiszi, hogy emiatt nevetnek a többiek. Ezután leveszik a szemkendőt a vőlegényről és szembesül a helyzettel. Gyakran a roly-poly sztriptíz után közvetlenül egy klasszikus sztriptíz aktivitást is szoktak rendelni, hogy a nevetés után legénybúcsú fő attrakciója is megvalósuljon.

Egy másik népszerű prank aktivitás a szobalány prank, amelynél a reggeli órákban, - amikor a srácok még a tegnapi nap fáradalmait próbálják kipihenni – megjelenik egy lengén öltözött takarítólány. A vőlegény a félálomba nem tud mit kezdeni a helyzettel, de hamarosan rájön, hogy egy sztriptíztáncossal van dolga és nem egy szobalánnyal. Ez az aktivitás is nagyon nagy népszerűséggel zárul és a srácoknak hamar kipattan a szemük a korai kelés ellenére.

Hasonló kedvenc a “stoppolós aktivitás”, amikor a repülőtérről a szálloda felé a sofőr felvesz egy stoppoló lányt a vőlegény legnagyobb megdöbbenésére. Viszont ezután esik le az álla, amikor a lányról kiderül, hogy egy sztriptíz táncosnő és a buszon mutatja be a műsorát.

Talán a legnépszerűbb csínytevős aktivitás a “törpe prank”, amely egyszerűen csak arról szól, hogy egy törpe növésű férfi odamegy a vőlegényhez és egy bilinccsel odacsatolja magát a vőlegény csuklójához. Ezután a vőlegény mindenhova a törpe növésű személlyel kell, hogy közlekedjen, ezzel felhívva a figyelmét az összes járókelőnek, akikből erős nevetést vált ki a helyzet. Először nem gondoltuk volna, hogy ez egy izgalmas aktivitás lesz, de a meglepetésünkre rendkívül népszerű programmá vált.

Az elmúlt években ezek voltak a legújabb trendek a legénybúcsús csapatoknál és nem lennénk meglepődve, ha az elkövetkező években még furcsább és meghökkentő programok vennék kezdetét Budapest utcáin. Egy biztos, a legénybúcsús programok az egyik legizgalmasabb aktivitások a turizmusban és a jelek szerint ez a jövőben sem fog megváltozni.

- PR cikk -

Címkék#pr cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!