BOON - PR cikk

2019.03.27. 10:44

Flottanyilvántartó szoftverrel kapcsolatos gyakran ismételt kérdések

<strong>A SeaFleet egy flottairányító alkalmazás, ami flotta tulajdonosok számára segít a profit növelésében és a kockázat csökkentésében úgy, hogy közben egyszerűsíti az adminisztrációval kapcsolatos teendőket is.</strong>

A SeaFleet egy flottairányító alkalmazás, ami flotta tulajdonosok számára segít a profit növelésében és a kockázat csökkentésében úgy, hogy közben egyszerűsíti az adminisztrációval kapcsolatos teendőket is.

Teljesen érthető, hogy a szoftver iránt érdeklődők fejében számos kérdés fogalmazódik meg a felhasználással, funkciókkal és egyéb jellemzőkkel kapcsolatban. Rövid cikkünkből a gyakran ismételt kérdések közül emeljük ki a legfontosabbakat.

Mennyi idő alatt végezhető el a szoftver üzembe helyezése?

Felhő alapú használat estében szinte azonnal, a szerződéskötést követő egy-két munkanapon belül biztosan használható a SeaFleet rendszer. Helyi telepítés esetén a tapasztalatok szerint az üzembe helyezéshez szükséges idő annak függvénye, hogy a megrendelő milyen gyorsan tudja megteremteni a telepítéshez szükséges környezetet.

Van-e lehetőség a kipróbálásra?

A tesztelésre van lehetőség, ehhez mindössze egy internetes böngészőre van szükség. Sőt, a kipróbáláshoz egy előre telepített demo gépjármű adatbázis is jár, ami szabadon bővíthető vagy módosítható.

Korlátozott-e a belépő felhasználók száma?

A szoftvert egy időben korlátlan számú felhasználó veheti igénybe. Emellett arra is van lehetőség, hogy egyetlen személy ugyanabban az időben több eszközről is dolgozhasson benne.

Megoldható-e a rendszerben több vállalat adatainak egymástól független kezelése?

A SeaFleet segítségével erre is van lehetőség. A bejelentkezés során egyrészt maga a felhasználó, illetve a cége is azonosításra kerül. Az azonosítást követően a hozzárendelt vállalkozásokkal kapcsolatos teendőket egymástól függetlenül végezheti.

Van-e felhasználói kézikönyv vagy súgó?

 A súgó teljeskörű online kézikönyvként funkcionál, ami igény szerint nyomtatott formátumban is rendelkezésre áll. A gyakorlatban egyszerűbb és gyorsabb az online használat.

Alkalmas-e a szoftver a dolgozói elszámolások kezelésére?

Alkalmas, hiszen a rendszeren belül megoldott a magánhasználat, a káresemény, és a szabálysértés elszámolása is, illetve annak feladása a pénzügyi rendszer felé.

Miben jobb a SeaFleet a konkurensek megoldásaihoz képest?

 A rendszer használatához csak egy internetes böngésző szükséges, a flottanyilvántartó egyes funkciói pedig elérhetők bármilyen okos eszközről. A kezelt adatok köre egészen komoly mélységekig is elmehet, gyakorlatilag csak Ön szabja meg, mennyire részletes nyilvántartást szeretne a gépjárműveiről.

Idegen nyelven is használható a felület?

Igen, jelenleg a magyar mellett angol és francia nyelven is megjeleníthető a program. Természetesen ez tovább bővíthető a mindenkori igények függvényében.

- PR cikk -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!