BOON - PR cikk

2018.11.19. 12:12

Hyaluronsavas ajakfeltöltés a Varga Esztétikánál

<strong>Mindenkinek eljön az életében az a pont, amikor a tükörben észreveszi az öregedés jeleit, és sokan úgy döntenek, hogy szeretnének tenni az idő múlásának jelei ellen. Eleinte az úgynevezett csodakrémekkel próbálkozik szinte minden ember, majd a plasztikai műtét vetődik fel, mint lehetséges megoldás az öregedés jelei ellen. A műtéti beavatkozást elkerülendő vannak egyéb módszerek is, hogy fiatalabbnak tűnhessünk.</strong>

Mindenkinek eljön az életében az a pont, amikor a tükörben észreveszi az öregedés jeleit, és sokan úgy döntenek, hogy szeretnének tenni az idő múlásának jelei ellen. Eleinte az úgynevezett csodakrémekkel próbálkozik szinte minden ember, majd a plasztikai műtét vetődik fel, mint lehetséges megoldás az öregedés jelei ellen. A műtéti beavatkozást elkerülendő vannak egyéb módszerek is, hogy fiatalabbnak tűnhessünk.

Kutatások kimutatták, hogy elsősorban az ajkak elkeskenyedése és az arc feszességének eltűnése az, amitől az arc öregebbnek tűnik. Ezért nagyon jó döntést hozhatunk azzal, ha a szánk hyaluronsavas feltöltése mellett tesszük le a voksunkat. A hyaluronsav kémiai úton kerül előállításra, szemben más anyagokkal, mint például a kollagén, amely állati eredetű, és gyakorta okoz allergiás reakciót.

A hyaluronsavas feltöltés menete

Mint minden beavatkozást, ezt is egy személyes konzultáció előzi meg, melynek során átbeszélik a pácienssel a kezelési tervet, és azt a hyaluronsav mennyiséget, amennyire előre láthatólag szükség lesz.

Először elérzéstelenítik az ajkakat, majd ezután apró tűszúrásokkal pici mennyiségekként bejuttatják a hyaluronsavat az ajkakba. Amennyiben szükséges, jegeléssel lehet hűteni a kezelés után az ajkakat.

A kezelés során a tűszúrások hatására eleve megdagadnak az ajkak, mely 2-3 nap után lelohad, és akkor lehet látni az igazi eredményt. Amennyiben szükség van rá, pótlásként még adható több hyaluronsav az ajkakba.

Általánosságban elmondható, hogy 6-9 hónapig tart a hatása a kezelésnek, de ez egyenénenként változhat a bőr típusától függően.

Mikor nem lesz sikeres az eljárás?

Előfordulhat, hogy annyira minimális a száj keskenysége, hogy ott már fizikai korlátja van az eljárás sikerességének.

Mik a lehetséges szövődmények?

Mint minden eljárásnak, ennek is lehetnek mellékhatásai, szövődményei. Azonban mivel a hyaluronsav nem állati eredetű, hanem természetes anyag, ezért a mellékhatások igen ritkák. A tűszúrások nyomán keletkezhetnek bevérzések, de ezek is igen ritkán jelentkeznek, és 1-2 héten belül maguktól elmúlnak.

Mikre kell figyelnünk ha egy ilyen kezelés mellett döntünk?

Csakis orvos végezheti az olyan orvosi esztétikai beavatkozásokat, mint a hyaluronsavas ajakfeltöltés. A konzultáció során nyugodtan tegyük fel az összes felmerülő kérdésünket, és beszéljünk kétségeinkről is.

Ne ezen spóroljunk, hiszen mint sok mindenben, itt is az ár legtöbbször magasabb kategóriájú terméket jelent, mellyel nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat. Figyeljünk oda, hogy ne essünk abba a hibába, hogy túltöltetjük ajkainkat. Ez esztétikailag sem szép és egészségügyi kockázata is lehet.

Ha bármilyen kérdésünk lenne a hyaluronsavas kezelést illetően, akkor keressük fel a Varga Esztétika szakembereit, vagy látogassunk el weboldalukra, ahol még több információt kapunk a lehetséges eljárásokról.

- PR cikk -

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!