BOON - PR cikk

2018.01.25. 12:56

Újra Kolorfutás Kazincbarcikán

<strong>Február 1-től indul a nevezés, az első 50 jelentkező féláron nevezhet</strong>.

Február 1-től indul a nevezés, az első 50 jelentkező féláron nevezhet.

Idén 5. alkalommal kerül megrendezésre augusztus 5-én a Kolorfutás, a térség egyik legszínvonalasabb és legdinamikusabban fejlődő futóversenye. A szervező, Barcika Art Kft. ebben az évben számos újítást vezet be, hogy a versenyzők igényeit igyekezzen minden téren kielégíteni. Az idei versenykiírásban szerepel többek között egy új kategória, a maratonváltó, korábbra kerülnek a rajtidőpontok, egyszerűsített, regisztráció nélküli nevezési rendszerben, azonnali bankkártyás fizetéssel lehet majd jelentkezni a kolorcity.hu oldalon keresztül, új útvonalakon halad a pálya, és új helyszínről rajtolnak a versenyzők, a Mezey István Művészeti Központtól, illetve ide is érkeznek célba.

"A 2017-es Kolorfutás mérföldkő volt a város életében. A közel 600 junior és felnőtt versenyző látványa megható és felemelő volt. Ahogy eldördültek a rajtnál a pisztolyok, sokak gyomra összeszorult. Az első verseny óta mind a város, mind maga a program rengeteget fejlődött. Jó érzés látni, hogy több százan, napi szinten futnak Kazincbarcikán, komolyan veszik az edzéseket és gyakorta mondják, hogy bizony tudatosan, keményen készülnek az itthoni versenyre, a Kolorfutásra. Mások csak hobbiból, de jönnek, jól érzik magukat, és boldogan veszik át az érmet, aztán beszélnek róla hónapokig.” – mondta Szitka Péter, Kazincbarcika város polgármestere.

A legfontosabb feladatunk, hogy életre szóló élményt tudjunk nyújtani és a versenyzőink profi körülmények között futhassanak. Ennek érdekében az idei programot már tavaly elkezdtük összerakni, elsőként megkérdeztük több fórumon is a résztvevőinket, hogy milyen változtatásokat fogadnának szívesen. Igyekeztünk a lehető legtöbb szempontot figyelembe venni a kérések közül, ezért is tervezünk más pályavonallal, és számtalan újítással, ami mind a városlakók, mind a nevezőink komfortérzetét javítja."- nyilatkozta Dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezetője.

A verseny nevezési felülete 2018. február 1-jén 19 órakor nyílik meg, az első 50 jelentkező féláron tud nevezni.

A részletes kiírás itt található:

Ízelítő a tavalyi versenyről:

Video:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!