BOON - PR cikk

2016.03.22. 14:14

Fémdobozba zárt jeges érzés a XIXO-tól

<strong>Az innovációiról ismert HELL cégcsoport, a XIXO jegesteák gyártója idén ismét újdonsággal rukkolt elő. A fogyasztói trendeket figyelembe véve az jegesteák főszezonjára a legkedveltebb ízeket 250 ml-es fémdobozban dobja piacra a cég. </strong>

Az innovációiról ismert HELL cégcsoport, a XIXO jegesteák gyártója idén ismét újdonsággal rukkolt elő. A fogyasztói trendeket figyelembe véve az jegesteák főszezonjára a legkedveltebb ízeket 250 ml-es fémdobozban dobja piacra a cég.

A Szikszón gyártó cég a mai felgyorsult világban népszerű on-the-go (útközbeni) kiszerelésben is forgalmazza jegesteáit tavasztól. A XIXO jegesteák négy legkedveltebb ízében – barack, citrom, körte és eper – kapható fémdobozos termékekkel a fiatalokat, a folyamatosan úton lévő embereket célozta meg a vállalat. A XIXO termékekre jellemző minőség a fémdobozos termékek esetében is garantált: a kiváló alapanyagokból, antioxidánssal és természetes teakivonattal készülő üdítőitalok nem tartalmaznak színezékeket és tartósítószert, mivel ún. passztőr eljárással készülnek.. A hűsítő üdítőital üde, trendi megjelenése is a márkától megszokott prémium minőséget tükrözi.

„Szerettük volna, ha az ice teáink nem csak az otthoni étkezések során kerülne előtérbe. Ugyan a fél literes PET palackos termékünk kényelmesen belefér egy táskába, de nagyon sokszor kerülünk olyan helyzetbe, mikor erre nincs lehetőség, vagy csak épp annyi üdítőre vágyunk, amennyit helyben egyből el tudunk fogyasztani. Ezt a rést céloztuk meg a fémdobozos termékeinkkel és reméljük, hogy nem csak a designja, de a kedvező árfekvése is a fogyasztók kedvére lesz.” – nyilatkozta Pantl Péter, a HELL ENERGY Magyarország Kft. marketing és kommunikációs igazgatója.

 

A jeges hatású, elegáns ezüstszínű csomagolású XIXO fémdobozos ice tea a kellemes tavaszi-nyári esték ideális frissítője és nagy slágere lesz idén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!