BOON - PR cikk

2012.12.10. 09:35

Csengőhang Ganxsta Zoleetól és Harsányi Levitől

Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom, aminek során a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt a T-Pont üzleteiben a szokásosnál hosszabbra nyúló várakozást meglepetés programmal teszi könnyebbé és szórakoztatóbbá. Mindehhez Miskolcon, december 10-én Ganxsta Zolee, zenész és december 11-én pedig Harsányi Levente, műsorvezető nyújt segítséget.

Idén is folytatja évek óta sikeres ünnepváró akcióját a Telekom, aminek során a karácsonyi csúcsforgalom ideje alatt a T-Pont üzleteiben a szokásosnál hosszabbra nyúló várakozást meglepetés programmal teszi könnyebbé és szórakoztatóbbá. Mindehhez Miskolcon, december 10-én Ganxsta Zolee, zenész és december 11-én pedig Harsányi Levente, műsorvezető nyújt segítséget.Ganxsta Zolee és Levi ezúttal nem mikrofonnal, hanem egy táblagéppel felfegyverkezve várja majd azokat, akiknek a karácsony előtti forgatagban Miskolcon, T-Pontban lesz dolga. Az egykori zenész-fenegyerek, illetve aszfaltbetyár ezúttal közös online játékra invitálja a sorban állókat, amelynek lényege, hogy a vevők által kért szöveget felmondják a mobiltelefonokra, így olyan személyes csengőhangot adnak ajándékba, amilyen senki másnak nincsen. A játékra vállalkozó ügyfelekkel búcsúzóul közös fotót készítenek, az így születő képeket el lehet küldeni emailben, vagy meg lehet osztani a közösségi portálokon.

A Magyar Telekom értékesítési területe nem először szervez ehhez hasonló akciót. A 2009 óta évről évre nagy sikert aratott kezdeményezés ismétlésére most is azért került sor, mert egy apró figyelmesség is sokat jelent a csúcsforgalomban várakozó ügyfelek számára. Az ország különböző részein tartó akció alatt 7 budapesti és 28 vidéki T-Pontban és T-Partner üzletben várják a sztárok az üzletekbe látogatókat.

Mindeközben a vállalat önkéntes akciót hirdetett kollégái körében, arra bíztatva munkatársait, hogy vegyenek le némi terhet a megnövekedett forgalomban a T-Pontokban dolgozó kollégáik válláról. A karácsony előtti önkéntes munkában évek óta többszáz telekomos vesz részt.

A helyszínek és a fellépő sztárok részletes programja megtalálható a T-Mobile és a T-Home Facebook oldalán, a facebook.com/tmobilehungary és a facebook.com/thomehungary oldalon.

_gde_qohofukrsg = new Image(1,1); _gde_qohofukrsg.src= http://gdehu.hit.gemius.pl/_ +(new Date()).getTime()+ /redot.gif?id=10abGe_m7.sMxz3Nv9vVj4XBj3gRYScA_HVwib61bkD.g7/fastid=2305843009233959221/stparam=qohofukrsg ;

// ]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!