BOON - PR cikk

2012.11.07. 08:59

„Felrobban a színpad, felráz a zene!” Gólyabál a Miskolci Egyetemen

Közeleg az este, amire meglehetősen sokan és régóta várunk itt a Miskolci Egyetemen: november 9., péntek. Az estét a Gólyabál fényei fogják bevilágítani, s – mint a korábbi években – az idén is fergeteges hangulatban emlékezetessé tenni.  

Közeleg az este, amire meglehetősen sokan és régóta várunk itt a Miskolci Egyetemen: november 9., péntek. Az estét a Gólyabál fényei fogják bevilágítani, s – mint a korábbi években – az idén is fergeteges hangulatban emlékezetessé tenni.

 

A Gólyabál elsősorban a gólyákról szól, akik a gólyaeskü letétele után válnak a Miskolci Egyetem polgáraivá, de mindenki más számára is tartogat valamit az este, legyen az tanár, öregdiák, felsőbb éves hallgató, családtag vagy szórakozni vágyó érdeklődő.

Az előző évek tapasztalatai alapján a kulturált kikapcsolódás és a jó hangulat garantált! A Magna Cum Laude, Kasza Tibor, a Tom Stormy Trio és az Elvis Live! – Ed Philips and the Memphis Patrol közös turnéja, Dévényi Tibi bácsi és a Hevesi Happy Band, Dombóvári István érkeznek – nem csak a gólyák tiszteletére – a Miskolci Egyetem Gólyabáljába. Sorolhatnánk még a jobbnál jobb programokat, de maradjunk annyiban, hogy itt nem csak a táncolható élő és egyéb koncertek, a nem zenei szórakoztató programok, hanem a klasszikus báli elemek is helyet kapnak: lesz nyitótánc profikkal, a Ködmön Formációs Táncegyüttes táncosaival, akik mellé az idén a gólyák is beszállnak, pezsgős koccintás, szalonzene és Bál Szépe-választás, valamint tombola.

Az estély legünnepélyesebb pillanataiban a Miskolci Egyetem újdonsült hallgatói leteszik gólyaesküjüket az egyetem rektora, a meghívott vendégek és a bálozó közönség előtt.

A megnyitót és gólyaesküt követően a programhelyszíneken – a főbejárat előcsarnoka, a díszaula, a jogászépület folyosója és egyik előadóterme – több mint 10 féle lehetőség közül választhatnak az ideérkezők.

20.30–21.00 Ünnepélyes megnyitó, gólyaeskü, nyitótánc a Ködmön Formációs Táncegyüttessel és a gólyák részvételével

„Felrobban a színpad, felráz a zene!”

Az előcsarnok színpadára a Tom Stormy Trio és az Elvis Live! – Ed Philips and the Memphis Patrol közös turnéja érkezik! Az Elvis Live! – Ed Philips and the Memphis Patrol legénysége, színpadra viszi Elvis Presley legdögösebb dalait egy Európában teljesen egyedülálló imázzsal és energiával.

A csapat válogatott kiválóságokból áll!

A legénység tagjai:

Ed Philips – ének (Elvis Tribute Artist)

Long Tall Sonny (Mr. rhythm and blues) – gitár, Európa legfigyelemreméltóbb autentikus rhythm and blues előadójaFácán (aka Tom Stormy) – dobok, (a Mystery Gang Rockabilly Trió alapítója, tíz évig vezetője és dobosa) Gyík (aka Lizard Firehand) – a nagybőgő hazai mágusa.

A fergeteges Elvis őrületet a banda amerikai katonai egyenruhában teszi ellenállhatatlanná, ami Elvis Európában töltött katona éveit, a G.I. Blues-os korszakát idézi fel.

BÁRMILYEN, FELISMERHETŐEN ROCK AND ROLL KARAKTERNEK BEÖLTÖZVE VÁRJUK EHHEZ A SZÍNPADHOZ A STÍLUS RAJONGÓIT, AZ ESTE FOLYAMÁN EZEN A HELYSZÍNEN GARANTÁLTAN ALKALOMHOZ ILLŐ ZENÉK FOGNAK SZÓLNI. RÁADÁSUL MÉG TÁNC- ÉS JELMEZVERSENYT IS RENDEZÜNK…SZEMÜVEG, KENDŐ! ROCK’N’ROLL

 21.30–22.20 TOM STORMY TRIO: Irány Mexico! (rockabilly koncert)

22.20–23.30 Rock & roll-válogatás, jelmez- és táncverseny

23.30–00.00 Bál Szépe választás, tombola

00.00–01.15 ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL: ELVIS LIVE!

„Hull a hó, fú a szél, a Magna örökké zenél”

A díszaula programja nagyrészt a trendi jegyében telik. Az elmúlt évtized legnagyobb magyar könnyűzenei felfedezése, a Magna Cum Laude zenekar ad itt koncertet. A kivételes tehetségű zenészek színpadi fellépéseiken fergeteges hangulatot varázsolnak közönségüknek klubkoncertjeiken és az ország legnagyobb fesztiváljain egyaránt – nem lesz ez másképp a gólyabálunkon sem.

A számos művészeti ágban megnyilvánuló Kasza Tibort is erre a színpadra várjuk. Amennyiben szeretnéd látni a „M. Show” nagydumás állandó vendégét a bál sztárvendégeként a nagyszínpadon, éjfél után, közel az egyhez itt a helyed!

A magyar sztárfellépőket megszakítva és az est végén a szalonzenéről ugyanezen a helyszínen az elegáns bálok, fesztiválok város- és falunapok állandó fellépője, a Hevesi Happy Band gondoskodik. A felsőbb évesek biztosan találkoztak már velük…

22.20–00.00 MAGNA CUM LAUDE

00.00–00.45 HEVESI HAPPY BAND (báli zene)

00.45–01.25 KASZA TIBOR

„Küldetése: nevetés”

A jogászépületben a XXI-es előadóban az OTP jóvoltából Dombóvári István stand up comedy előadása teszi próbára a rekeszizmokat. Az épület földszinti folyosója ad otthont újra a ME-HÖKKENTŐ trendi klubzenéinek, a lemezjátszót DJ Franky és Michael pörgetik.

21.45–22.25 Dombóvári István

22.00–04.00 ME-HÖK-KENTŐ – Dance Station: Franky vs. Michael

„A Bál és szépe”

A zene és tánc mellett a résztvevők indulhatnak, szavazhatnak a Bál Szépe választáson és értékes nyereményekért szállhatnak harcba a tombolán. A bál forgatagában további élménnyel teli kiegészítő programok is látogathatók: lesz pl. GólyaBár, csak oda kell menni a Diákhitel standjához és a kerekek közé csapni az értékes nyereményekért!

 

23.30–00.00 Bál Szépe választás, tombola (Előcsarnok)

22.00–22.20 Bál Szépe bemutatkozás (Díszaula)

Gólya és egyéb beszállókártyák, avagy az aktuális jegyárakról…

A Gólyabál a részvételi díj tekintetében is egyedülálló a hallgatói rendezvények sorában, ugyanis a látogatók számára rendkívül kedvezményes belépőt biztosítanak a szervezők: a gólyák belépése a Miskolci Egyetem Hallgatói Önkormányzata támogatásának köszönhetően 20 óráig 700 Ft-ba kerül. További kedvezmények: az első 250 OTP Junior számlával rendelkező gólya 20 óráig ingyen jöhet be. 20 óra után a gólyáknak és az egyetem hallgatóinak 1400 Ft-ért biztosítunk belépőjegyet a helyszínen. (A kedvezmények igénybevételéhez szükséges a diákigazolvány és a bankkártya felmutatása.) Külsősök 2000 Ft-ért jöhetnek a bálba szórakozni. A ruhatár díjtalan.

Mindenkinek ott a helye az universitas és a város egyik legnívósabb rendezvényén! A szervezők nem csupán az egyetemi diákságot várják; alkalomhoz illő öltözetben bárki részt vehet a báli szezon egyik nyitó rendezvényén.

Kapunyitás: 19 órakor.

PROGRAMOK ÉS HELYSZÍNEK

ELŐCSARNOK

19.00–21.30 Vendégváró muzsika

21.30–22.20 TOM STORMY TRIO: Irány Mexico! (rockabilly koncert)

22.20–23.30 Rock & roll-válogatás, jelmez- és táncverseny

23.30–00.00 Bál Szépe választás, tombola

00.00–01.15 ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL: ELVIS LIVE!

01.15–03.00 DÉVÉNYI TIBI BÁCSI

DÍSZAULA

19.00–20.00 Vendégváró muzsika

20.30–21.00 Hivatalos program: ünnepélyes megnyitó, gólyaeskü, nyitótánc

21.00–22.00 HEVESI HAPPY BAND (báli zene)

22.00–22.20 Bál Szépe bemutatkozás

22.20–00.00 MAGNA CUM LAUDE

00.00–00.45 HEVESI HAPPY BAND (báli zene)

00.45–01.25 KASZA TIBOR

01.25–03.00 HEVESI HAPPY BAND (báli zene)

A/6 JOGÁSZÉPÜLET / XXI. előadó – az OTP bemutatja:

21.45–22.25 Dombóvári István

A/6 JOGÁSZÉPÜLET FOLYOSÓ

22.00–04.00 ME-HÖK-KENTŐ – Dance Station: Franky vs. Michael

TOVÁBBI PROGRAMOK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Bál Szépe, házasságkötés, GólyaBár, italakciók, tombola, bulifotók.

JEGYÁRAK

gólyáknak 20 óráig 700 Ft

az első 250 OTP Junior számlával rendelkező gólya 20 óráig ingyen

gólyáknak 20 óra után valamint ME hallgatóknak: 1400 Ft

külsősöknek 2000 Ft

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!