BOON - Megyei kézilabda

2016.10.09. 14:13

ÓAM-Ózdi KC: kézben tartva, végig vezetve

Ózd, Tiszavasvári - Ebben a bajnokságban már a harmadik idegenbeli győzelmét aratta az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata.

Ózd, Tiszavasvári - Ebben a bajnokságban már a harmadik idegenbeli győzelmét aratta az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s férfi kézilabda-csapata.

A piros-kékek a keleti csoport ötödik fordulójában az elsőtől az utolsó percig irányították a játékot Tiszavasváriban, és az eredmény szempontjából is végig jobban álltak a szabolcsiaknál.

A Vasvári öt perccel a vége egy gólra felzárkózott, de a hajrában visszaállt a különbség, az ózdi csapat végül teljesen megérdemelten gyűjtötte be a két pontot.


Férfi NB I/B., 5. forduló

Tiszavasvári SE-Quick 2000 – ÓAM-Ózdi KC 25-28 (12-14)

Tiszavasvári, 400 néző. V.: Murvai-Buzogány L., Szilvási G.

Tiszavasvári SE-Quick 2000: Boczák K. – BENYUSZ (5), ZSIGMOND (4), Feind (-), Kovács L. (-), Dancs M. (4), Veres I. (3). Csere: Tóth M. (k), Nagy Á. (4), Balázs M. (4), Mucza M. (1), Bagi I. (-), Kovács L. (-), Kiss K. (-), Gazdag R. (-), Nácsa B. (-), Szögi R. (-). Edző: Molnár András, Türk Ferenc.

ÓAM-Ózdi KC: Losonczi – Kóródi K. (1), HORVÁTH SZ. (6), SZABÓ T. (4), Csépányi G. (-), Nyeste B. (1), Lestál M. (3). Csere: TÓTH K. (k), FEKETE L. (7), Harkó K. (2), Menyhárt M. (4), Nyitrai J. (-), Nagy P. (-), Scitovszky T. (-), Répási N. (-). Edző: Szakál György.

Kiállítások: 2, ill 14 perc

Hétméteresek: 3/2, ill. 2/1.

Türk Ferenc: - Nagyon csalódott vagyok, ettől sokkal többet vártam a csapatomtól. Többet is tudunk, de ez most nem látszott. Sajnálom, hogy olyan hibákat követtünk el, amire előre felhívtuk a figyelmet. A védekezésünk és a támadójátékuk is nagyon impotens volt ezen az estén. Gratulálok az ózdi csapatnak, akik végig vezetve nyerték meg ezt a találkozót.

Szakál György: - Jó szellemben, remek felfogásban védekezett a csapat, és támadásban is nagyrészt megvalósítottuk az elképzeléseinket. Taktikusan, jól kézilabdáztunk, de tudtunk, hogy így is nehéz lesz, hiszen a Tiszavasvári egy rendkívül szívós csapat. Különösen a hajrában néhány dolgot másképp láttam, mint a játékvezetők, de ezzel szerencsére nem kell foglalkozni, hiszen a csapat tényleg csapatként gyűjtötte be a két pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!