BOON - Megyei kézilabda

2016.09.11. 16:13

ÓAM-Ózdi KC: értékes győzelem Balassagyarmaton

Ózd - Jó rajtot vett az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata az NB I/B-s bajnokságban. A piros-kékek a keleti csoport nyitó fordulójában Balassagyarmatról hozták el a két bajnoki pontot.

Ózd - Jó rajtot vett az ÓAM-Ózdi KC férfi kézilabda-csapata az NB I/B-s bajnokságban. A piros-kékek a keleti csoport nyitó fordulójában Balassagyarmatról hozták el a két bajnoki pontot.

A nógrádiak az első húsz percben jobban álltak, de ezután egyértelműen az ózdi csapat akarata érvényesült. Szakál György együttesében a legeredményesebben Szabó Tamás teljesített, aki hét gólt lőtt, de az ózdiak igazi csapatként tudtak győzni a nógrádi városban.

ÉM-ME


Jegyzőkönyv

Férfi NB I/B., 1. forduló

Balassagyarmati Kábel SE – ÓAM-Ózdi KC

21-24 (10-13)

Balassagyarmat, 200 néző. V.: Ágnecz T., Sipos O.

Balassagyarmati Kábel SE: Balogh Á. – Kajdy N. (-), ALBERT-TÓTH (6), Gazdag M. (-), Dóczi D. (-), Tokai (4), Bécsi M. (1). Csere: Tuzsek (k), György F. (2), DUZSI D. (8), Tihanyi R. (-), Danisovszki E. (-). Edző: Győrffy Sándor.

ÓAM-Ózdi KC: TÓTH K. – Kóródi K. (2), Sándor R. (4), Horváth Sz. (2), Nyitrai J. (1), Nyeste B. (2), Lestál M. (1). Csere: LOSONCZI L. (k), SZABÓ T. (7), FEKETE L. (5), Nagy P. (-), Répási N. (-), Scitovszky T. (-). Edző: Szakál György.

Győrffy Sándor: - Gratulálok az ellenfélnek, végig jó mérkőzést játszottunk. Az Ózd jobb játékerőt képvisel, de azt gondolom, a mi csapatunk dicsérete, hogy nyílttá tudtuk tenni a találkozót.

Szakál György: - Nagyon értékes győzelmet arattunk, amelynek az alapja a nagyszerű védekezés volt. Mindenki fegyelmezetten tette a dolgát ezen az estén. Külön öröm számomra, hogy a Balassagyarmatról szerződtetett Szabó Tamás átesett a tűzkeresztségen, és ő volt a csapatunk egyik legjobbja. Mindenképpen dicsérném a két kapusunkat, akik szenzációsan védtek. Igazi csapatmunka volt ez a siker, gratulálok a srácoknak!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!