BOON - Megyei kézilabda

2016.04.24. 14:36

ÓAM-Ózdi KC: fordulás után magabiztosan

Ózd - Háromgólos félidei hátrányból visszazárkózott, majd fordított, végül négy találattal nyerte meg a füzesabonyi bajnokit az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s gárdája.

Ózd - Háromgólos félidei hátrányból visszazárkózott, majd fordított, végül négy találattal nyerte meg a füzesabonyi bajnokit az ÓAM-Ózdi KC NB I/B-s gárdája.

A keleti csoport 23. fordulójában a bennmaradásért harcoló hazaiak negyven pedig tudták életben tartani a győzelmi reményüket, ezután a piros-kékek egyértelműen jobb teljesítményt nyújtottak, és rászolgáltak a győzelemre.


Férfi NB I/B., Keleti csoport, 23. forduló

Juhász ’99 Füzesabonyi SC – ÓAM-Ózdi KC 27-31 (12-9)

Füzesabony, 200 néző. V.: Búza, Cseszregi.

Juhász ’99 Füzesabonyi SC: Gulyás L. – Répási N. (5), Hevér T. (2), Tamás T. (-), Maguska (4), TAMÁS Á. (7), NAGY Á. (6). Csere: Popcak (-), Csapó P. (-), Péter J. (-), Müller (3), Horpáczi F. (-). Edző: Drízner Péter.

ÓAM-Ózdi KC: Losonczi – CUPKOVIC (7), Horváth Sz. (5), SÁNDOR R. (6), CSÉPÁNYI G. (1), Nyeste B. (5), Barta D. (1). Csere: TÓTH K. (k), Scitovszky (-), Dukic (-), Szilágyi D. (6), Kóródi K. (-), Nagy P. (-), Szakál D. (-). Edző: Szakál György.

Drízner Péter: - Tudásunk legjavát nyújtottuk az első félidőben, különösen védekezésben. A fordulás után azonban fokozatosan felőrölt minket a remek ózdi csapat, ekkor már érezhető volt, hogy elmarad a bravúr. Ismerem magunkat, ez a probléma végigkísért minket a bajnokságban.

Szakál György: - Megszenvedtünk az első játékrészben, mert sok helyzetünk kimaradt. A szünet után azonban gyorsan ledolgoztuk a hátrányunkat, mindkét kapusunk és a mezőnyben többen is remek teljesítményt nyújtottak. Ebben a szakaszban állva hagytuk a hazaiakat és megérdemelten nyertünk. Nagyon értékes ez a siker, hiszen sérülés miatt több kulcsjátékosunkat nélkülöznünk kellett, ezért roppant nehéz mérkőzésre számítottam. Az is volt, gratulálok a fiúknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!