BOON - Megyei kézilabda

2016.02.28. 10:32

ÓAM-Ózdi KC: Akaratból, küzdésből jeles

Ózd - Folytatódott az ÓAM-Ózdi KC tavaszi sormintája.

Ózd - Folytatódott az ÓAM-Ózdi KC tavaszi sormintája.

Egy idegenbeli győzelem, majd egy hazai döntetlen. Ezután ismét egy vendégsiker, szombaton pedig megint iksz. Szakál György együttese egy pontot megmentett a MOL-Pick Szeged U23 csapata ellen. A vendégek szinte végig vezettek a találkozón, ám a mieink óriásit harcoltak, végig hittek abban, hogy nem maradnak alul az alföldiekkel szemben.



Egy rendkívül izgalmas hajrában végül Horváth Szilárd három másodperccel a vége előtt egyenlített.

Jegyzőkönyv

ÓAM-Ózdi KC – MOL-Pick Szeged U23

33-33 (15-20)

Ózd, 500 néző. V.: Medve R., Nagy L.


ÓAM-Ózdi KC: Tóth K. – CUPKOVIC (7), HORVÁTH SZ. (5), SÁNDOR R. (6), Szilágyi D. (5), NYESTE B. (6), Menyhárt M. (-). Csere: Losonczi (k), Frey T. (1), Barta D. (-), Fekete L. (1), Csépányi G. (-), Dukic (2), Scitovszky T. (-). Edző: Szakál György.

MOL-Pick Szeged U23: Manojlovity B. – URBÁN E. (6), FEKETE B. (6), Szabó B. (2), Patyi Z. (5), LONCAR V. (6), Dolezsár K. (4). Csere: Nagy M. (k), Árpádi P. (1), Haszilló G. (3), Szabó M. (-), Mezei R. (-), Manojlovity Sz. (-), Kéri I. (-). Edző: Szabó Levente.


Szakál György: - Az első félidőben a szegediek megleptek minket, a hét a hat elleni játékukat nem tudtuk lereagálni. Nagy hátrányt dolgoztunk le kétszer is, a végén pedig óriási szívvel, egy pontot itthon tartottuk. Sok hibával, de nagy szívvel kézilabdázva értük el ezt a döntetlent, köszönjük a közönségnek, hogy végig hittek bennünk.

Szabó Levente: - Nagyon csalódott vagyok, mert végig vezettük a mérkőzést, egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy nem nyerjük meg ezt a rangadót. A hajrában azonban rengeteg hibát vétettünk, így a hazaiak elcsíptek tőlünk egy pontot. Hosszú még a bajnokság, de erre a győzelemre nagy szükségünk lett volna.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!