Jegyzet

2022.01.04. 20:02

Változás

Január 4-én még bizonyára lelkesek az újévi fogadalmakat tevők.

Apagyi Beáta

Apagyi Beáta

Forrás: ÉM

 Átlagosan ez a lendület körülbelül egy hétig tart, a szakemberek szerint az emberek csupán 10 százaléka képes arra, hogy akár egy hónapon keresztül küzdjön a kívánt állapot eléréséért. 

 

Úgy tartják, hogy a szokásainkon változtatni, a rosszakat levetkőzni meglehetősen emberpróbáló feladat. Néhány lépés betartásával azonban nem lehetetlen küldetés. A hozzáértők azt javasolják, hogy az első és legfontosabb a reális célok és az azokhoz szükséges idő kitűzése kell hogy legyen. A másik, hogy egyszerre egy fogadalomra koncentráljunk, ne hagyjuk szétforgácsolódni az energiáinkat. Végezetül, ha lehetséges, vonjunk be másokat is, hátha az egymásban tartott hit a nehezebb időkben előrelendít. 

 

Akár komoly az elhatározás, akár csak pillanatnyi, akár újévkor, akár az év kellős közepén fogant meg, ne aggódjunk, ha nem megy elsőre, hiszen minden egyes nap esélyt ad arra, hogy újrakezdhessük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!