Jegyzet

2022.01.26. 17:31

Értünk

Ha orvosokról van szó, mindig az jut az eszembe, hogy talán az ő tudások a legfontosabb, hiszen gyógyítanak és életet mentenek.

Hegyi Erika

Fotó: Edited By Alex

Nincsenek könnyű helyzetben, hiszen az emberek többsége nem szeret az egészségére vigyázni. Túl sokat esznek és isznak, a dohánytermékek is szépen fogynak, hiába jár az áruk az egekben. Szűrővizsgálatokra azonban nem szívesen járnak, legalábbis sokkal kevesebben, mint az kívánatos lenne. Azonban amikor betegek lesznek, az orvosoktól várják a csodát.

És nem ritka, hogy a csoda valóban meg is történik, hiszen az orvostudomány és az orvosok szaktudása egyre fejlődik. Ma már olyan műtéti eljárásokat, terápiákat alkalmaznak, melyek segítségével a korábban gyógyíthatatlan betegeket is meg tudják menteni. Az orvosoknak tavalytól új bértáblájuk van, és új törvények vonatkoznak rájuk. Ezzel anyagi elismerésben közelebb hozták egymáshoz a különböző területeken dolgozó szakembereket. Ez így igazságos, hiszen mindannyiukra szükség van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!