jegyzet

2021.06.12. 09:05

Négy évszak

Átadták végre pénteken az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőt Miskolctapolcán.

Hajdu Mariann

Forrás: ÉM

Nem kis dolog ez. Gyerekként és ifjú felnőttként még emlékszem az akkori strandra (70-es, 80-as, 90-es évek), a lángosra, a palacsintára, amit a mellette lévő büfésoron vettünk. A barlangfürdőt is szerettem persze, de nekem valamiért a strand volt az igazi, még akkor is, ha a vége felé már meglehetősen retró volt a hangulata. Se csúszda, se más attrakció, ősszel pedig bezárt, következő nyárig várhattuk, hogy újra strandolhassunk.

Aztán 2004-ben szomorúak voltunk mert nem nyitott ki nyáron, úgy volt, Vizek Völgye projekt néven szálloda, wellness- és szabadidőközpont épül a helyén. Nem lett belőle semmi. Strand épült ugyan sok év múltán, örültünk is neki, de a jó idő végével továbbra sem strandolhattunk – egészen mostanáig.

Történelmi a pillanat: négy évszakon át fürödhetünk ezentúl a gyönyörű Ellipsumban, már csak a belépőjegyek árait látva szomorkodhatunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!