Jegyzet

2021.04.12. 13:30

Még te is?

Nincs egyszerű időszak senki mögött kerek-e világban, és még bőven nem jutott senki sem a nehézségek végére.

Horváth Imre

Kinek-kinek a betegséggel, a vállalkozását, munkahelyét érintő problémákkal, a digitális oktatással, a bezártsággal és ki tudja mi minden mással kell még megküzdenie. A koronavírus-járvány harmadik hulláma nemcsak azért nagyon kemény, mert sokkal nagyobb nyomást helyez ránk, hanem azért is, mert olyan időszakban ért és szorított be sokakat a négy fal közé, amikor éppen komor, borult idők, metsző szél, télies, kora tavaszi fagyos időjárást kellett bámulni az ablakból hetekig. Hiába ment volna az ember kézzel-lábbal, de amint kinyitotta az ajtót, inkább visszafordult. Ez pedig tovább rontotta mindenki kedvét.

Aztán végre beköszöntött a tavasz, ami jót tett a lelkeknek is, de nem örülhettünk sokáig, mert visszatért a tél. Most éppen van néhány szép napunk, de a meteorológiai előrejelzés szerint a hét második felében ismét nem lesz köszönet. Joggal kérdezhetjük az időjárástól: hát még te is…?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!