Jegyzet

2020.11.25. 09:21

Bontás és építés

Hacsak nem nulláról, vagy a divatos kifejezéssel élve, nem zöldmezősen kezdünk neki egy építkezésnek, akkor a legtöbb esetben először bontani kell.

Szaniszló Bálint

Forrás: ÉM

Fotó: Edited By Alex

Az is örök igazság és a gyakorlati tapasztalatok is alátámasztják, hogy az ominózus építkezés bizonyos kényszerintézkedésekkel jár, amelyek egy ideig kisebb-nagyobb mértékben megnehezítik az emberek mindennapjait. És az sem mellékes, hogy olyanra sem nagyon emlékszem, amikor egy beruházás mindenki tetszését elnyerte volna.

Az előbb felvázoltak mindegyike érvényes az Y-híd néven ismert miskolci építkezésre, amely bizony jár jelentős bontásokkal, alaposan felfordítja a közlekedők életét, és – elnézve a kommenteket – akadnak szkeptikusok az építménnyel kapcsolatban. Mindezek ellenére az bizonyos, hogy – amikor kész lesz – az Y-híd egy sok évtizedes közlekedési anomáliát old meg, és szükségessége vitathatatlan.

https://boon.hu/kozelet/helyi-kozelet/kerekparosbarat-lesz-az-y-hid-4745089/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!