jegyzet

2020.11.13. 14:05

Adni jó!

Saját magamon tapasztalom, hogy legtöbbször év végén, az ünnepek közeledtével kapom fel a fejem a jótékonykodó kezdeményezésekre.

Apagyi Beáta

Forrás: ÉM

Szívesen támogatom a hátrányos helyzetű gyerekeket néhány tábla csokoládéval, csakúgy, mint ősszel, amikor beteg gyerekek számára gyűjtött a szerkesztőség tanszereket. Olykor komoly társadalmi összefogásra van szükség ahhoz, hogy valakinek az élete pillanatok alatt megváltozhasson. Az olvasók közül biztos többen ismerik Zsombor, az SMA betegségben szenvedő kisfiú történetét is, hiszen lapunk munkatársa folyamatosan figyelemmel kíséri és hírt ad a fejleményekről. Az ő esetében továbbra is hatalmas erőket kell megmozgatni annak érdekében, hogy ugyanolyan életet élhessen, mint kortársai. Bár az utóbbi időben a koronavírus-járvány rengeteg mindentől megfoszt minket, az ínséges idők ellenére sem szabad elfelejtenünk és szem előtt tartanunk azt a mondást, miszerint: Kapni jó, de adni még jobb!

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!