Jegyzet

2020.10.24. 20:02

Átállás

Igaz, még bő két hónap hátravan 2020-ből, mégis úgy érzem, ha lenne olyan díj, amelyet az év szava kapna, azt idén az átállásnak ítélnék, holtversenyben a koronavírussal.

Novák Krisztina

Hiszen utóbbinak „köszönhetően” átálltunk a digitális oktatásra, a home office-ra, a szájmaszkviselésre, vasárnap pedig átállítjuk az óráinkat is. Sajnos számomra még ez az utolsó átállás is deprimáló, rosszul viselem a hideget és azt, amikor már kora délután sötétedik.

Pont úgy érzem magam, ahogyan azt Kovács Kati egyik híres számában már évtizedekkel ezelőtt megénekelte: „Most kéne abbahagyni/ Elfutni, elrohanni.”

Belső ösztönöm mégis azt súgja, ne hagyjam magam, az élet pedig már megtanított arra, mindig jöhet rosszabb. Még nem érkezett el a szilveszteri tósztok ideje, mégis emelem poharam, és kívánom mindenkinek, hogy a következő közös „átállásunk” egy gyönyörű élet kezdete legyen.

Egészségünkre!

Novák Krisztina

(A borítóképen: Novák Krisztina, a jegyzet szerzője)

Kapcsolódó cikkünk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!