BOON - Jegyzet

2017.09.11. 14:42

Látták az ikont

<em>Úgy alakult, hogy a szombatot Budapesten töltöttük.</em> Juhász-Léhi István írása.

Úgy alakult, hogy a szombatot Budapesten töltöttük. Juhász-Léhi István írása.

A nap vége felé, élményekkel telve a Duna-parton, az InterContinental szállodánál sétáltunk és akaratlanul (vagy még sem?) futball-, Ronaldo és a portugál válogatott rajongóinak százai közé kerültünk. A többnyire fiatalokból álló népek aláírásra, egy közös szelfire, vagy egy pillanatra vártak. Arra, hogy láthassák a világ egyik legjobb futballistáját: Ronaldót. Persze ott voltak a többiek is, de a Real Madrid szupersztárja nyilván mindent vitt és visz.

A fiaim teljesen fel lettek spannolva minderre. A nagyobbik ráadásul nagyon vágja a klubcsapatok összeállításait, az igazolásokat. Kik vannak eltiltva, kik sérültek, s így tovább. A 9 évest a nyakamba vettem, és éreztem, hogy mennyire izgul. Nem állt még be a csapatszállító busz, ezért azt még mindenki láthatta, hogy Pepe egy mikrobusszal korábban indult a Fradi-pályára, majd beállt a nagy jármű, oda lett a látvány és csak a két oldalon, a korlát mellett állók, visítók láthattak valamit az ikonból. „Papa! Láttam Ronaldót!” – mondta jóval később sokadszor a kicsi még mindig remegő hangokkal. Mire a nagyobbik: „Én is! Az üvegen keresztül!”

Mi, szülők pedig örültünk, hogy örültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!