BOON - Jegyzet

2017.08.05. 19:41

Nyugtat

Miskolc - Amúgy vicces látvány, amikor a kutyáim lihegnek, mert nem magasak, tiszta hosszú szőr a fejük, és abból lóg ki a nyelvük, ami majdnem földet ér. <em>Pásztor Attila írása.</em>

Miskolc - Amúgy vicces látvány, amikor a kutyáim lihegnek, mert nem magasak, tiszta hosszú szőr a fejük, és abból lóg ki a nyelvük, ami majdnem földet ér. Pásztor Attila írása.

Hiába, a tacskó nem német dog, magasságban semmiképp. Nem meglepő, melegük van nekik is, elnyúlva az árnyékban várják a hűst. Az kicsit meglep, hogy nem esznek sokkal kevesebbet, mint szoktak, de a vizüket persze többször cseréljük a kánikulában, bár ez ilyenkor, mint „széllel szemben”, de azért a tudat nyugtat.

Családi örökség az a ventilátor, ami esténként, éjszakánként megpróbálja a szobában a fokokat kordában tartani, hogy a gazdája kellemes hőmérsékleten merüljön álomba. Egyébként mindig rácsodálkozom a szerkezetre, legalább harmincéves, szerintem egy-két nyolcvanas évek vége felé készült Derrickben biztosan felfedezhetném a testvérét. Klasszikus modell tehát, van rajta három fokozat, de csak a legelsőt használom, pörög, mint az ipari gép, igaz, néha furcsa hangot ad, de ez a korral jár. A lényeg, hogy végzi a dolgát becsülettel, tudom, nem hűt, csak kavarja a levegőt. Itt is inkább a tudat nyugtat, de ebben a világban azért az is valami.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!