BOON - Jegyzet

2017.07.08. 11:20

Vártam

<em>Bevallom férfiasan, ez a hét már nagyon hosszúnak tűnt. A hétfő az amúgy is hétfő, álmos kezdés után azért nem következett erős visszaesés, mert nem volt rá időm. Ha nem én, a munka beosztja.</em> <strong>Pásztor Attila írása.</strong>

Bevallom férfiasan, ez a hét már nagyon hosszúnak tűnt. A hétfő az amúgy is hétfő, álmos kezdés után azért nem következett erős visszaesés, mert nem volt rá időm. Ha nem én, a munka beosztja. Pásztor Attila írása.

A kedd az csak egy nappal van a hétfő után, nem is nagyon emlékszem már rá, de biztosan valami Seagal-filmet néztem félig este, mert közben tuti elaludtam valamelyik csodamasina vagy kence reklámja alatt. Szerda az kukanap, ha nem tudnám – sokszor van ez így –, akkor a kapu előtt kirakott masszív szemetesekből betájolom, hogy hol tartunk a héten. Most a csütörtöknek sem tudtam felhőtlenül örülni, pedig szoktam amúgy, ha másért nem, mert már közel van a hétvégéhez és nekem a legszebb nevű nap. Épp pénteken ütöm a klaviatúrát, kint zápor, van még mit csinálnom, hát így sem felhőtlen a mosolyom. De aztán a naptárra nézek és azért átlendülök a holtponton. Lesz egy kis aktív pihi, vártam már. Nem mintha bajom lenne a munkával, aki ismer, az tudja, de egy picit megpihenni, mást csinálni jó lesz. Bár tudom, hogy azok a napok meg rövidek lesznek, mintha valaki csalna velük. De hát ez működik, amióta az eszem tudom, és azt tudom, hogy vártam már sok mindenre, néha hiába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!