BOON - Jegyzet

2016.07.17. 14:00

Emberek, géppel

<em>A hét elején történt bükki motoros baleset kapcsán ismét felszínre kerültek az autósok és a kétkerekűvel közlekedők közötti ellentétek.</em> Juhász-Léhi István jegyzete.

A hét elején történt bükki motoros baleset kapcsán ismét felszínre kerültek az autósok és a kétkerekűvel közlekedők közötti ellentétek. Juhász-Léhi István jegyzete.

Mindkét oldalnak van igaza, de egyik sem változtat. Például az a motoros véglény, aki a lillafüredi alagútban hangtompító nélküli motorján húzott egy kövér gázt a frászt hozva a családomra, mit gondolt? Annyi történt, hogy a fiaim – akik addig kedvelték a szép motorokat – azóta utálják őket. Ennyi egy mozdulat. Ne tessék azt mondani, hogy véletlenül volt! Mint ahogy az sem véletlen, amikor a Bükkből lefelé guruló kerékpárosokra hozzák az ideget.

De nem kell félteni a bicajosokat sem, akik közül sokan középen, gyakran 40–50-nel suhannak a Majális-park felé. Az autósok? Óóó, hát náluk is van csoda! Az egyik legcukibb az volt, aki Répáshuta felé az egyik kanyarban állt meg. Virágot szedett a lelkem: ajtó nyitva, talán még a zene is szólt.

Ilyenek vagyunk mi autós, motoros, kerékpáros emberek… Ha változtatunk, azt a rendőri ellenőrzések miatt tesszük. Pedig nem miattuk, hanem magunk miatt kellene változni.


Hernádnémeti, Tiszalúc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt kedden délután Hernádnémeti és Tiszalúc között.

Hejőkürt, Oszlár - Egy motoros férfi vesztette életét Oszlár és Hejőkürt között miután összeütközött egy személygépkocsival csütörtökön délelőtt.

Bükkszentkereszt, Bükkszentlászló, Miskolc - Könnyű személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami szerdán délután történt Bükkszentlászlón.

Miskolc, Nyékládháza - Súlyos sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami a 35-ös számú főúton történt kedden délután.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában