Bőcs hírei

2013.03.19. 13:44

Óvodások rajzkiállítása a bőcsi faluházban

A Hernád Óvoda nevelőtestülete március 7-én rendezett rajzkiállítást a bőcsi faluházban 12 óvoda részvételével.

A Hernád Óvoda nevelőtestülete március 7-én rendezett rajzkiállítást a bőcsi faluházban 12 óvoda részvételével.

A változatos technikával készített gyermekrajzokat az érdeklődők március 22-ig tekinthetik meg. A kiállítás idei jelmondata: „Ünnepel az óvoda”, ezért a rajzok az óvodai ünnepnapokról, jeles napokról szólnak.

Bőcsön 13 óvoda találkozott

A Hernád Óvoda nevelőtestülete március 8-án 13 óvoda részvételével találkozót szervezett. „Kicsi tehetségek nagy találkozója” című rendezvényen a következő települések óvodái vettek részt: Alsózsolca; Felsőzsolca; Onga; Harsány; Répáshuta; Köröm; Sajóhidvég; Sajópetri; Hernádkak; Hernádnémeti; Gesztely és a házigazda Bőcs.

Az óvodás gyermekek 1-1 műsorszámmal léptek a faluház színpadára. Népi játékok, mesejátékok, versek és mesék előadásával szórakoztatták egymást. A faluházban a program az emléklapok átadásával zárult. Ezután a közel 250 vendég a bőcsi óvodában megebédelt. Délután az óvodásoknak táncházzal és bábelőadással kedveskedtek a házigazdák. A rendezvényt támogatta Bőcs Község Polgármestere és Képviselő testülete.

Csucsiné Török Dóra, óvodavezető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!