Autó-motor

2020.05.08. 18:33

A Mercedes-Benz Miskolcnál vigyáznak Önre

Mindannyiunk számára nehéz és ismeretlen időszak vette kezdetét március közepén, amikor is a Covid-19 járvány miatt a magyar kormány kijárási korlátozást rendelt el, és otthon maradást kért az emberektől.

A kijárási korlátozást megyénkben néhány napja feloldották, most utánajártunk, hogyan alkalmazkodtak a változásokhoz a szolgáltatók, és kereskedők.

Balogh József ügyvezető mesélt nekünk a Mercedes-Benz Miskolc jelenlegi működéséről.

Új szolgáltatások

A legnehezebb az volt, hogy hirtelen kellett alkalmazkodnunk a kialakult helyzethez, ami azonban a nehézségek mellett sok újdonságot hozott a működésünkbe, és az eddig csak ritkábban használt tevékenységeket is új szintre emelte.

Ilyen tevékenység pl. az online értékesítés, amelynél gyakorlatilag az értékesítő már csak akkor találkozik az autót vásárló ügyfelével, amikor az átveszi az autóját – akár az otthonába kiszállítva.

Teljesen biztonságos és könnyedén kivitelezhető módja ez az autóvásárlásnak, amit az bizonyít a legjobban, hogy több ilyen tranzakciónk volt az elmúlt két hónapban.

Elindítottuk „Hozom-viszem” szerviz-szolgáltatásunkat: ez új lehetőség ügyfeleink számára.

Miskolcon és 30 km-es körzetében elmegyünk a szervizre bejelentett autóért, fertőtlenítjük, „becsomagoljuk”, márkaszervizünkben elvégezzük a kért javításokat, gumicserét, karosszériázást, tisztítást, stb… majd a megjavított, tiszta, fertőtlenített autót hazavisszük tulajdonosának.

Ezen szolgáltatásunk olyan sikernek örvend ügyfeleink körében, hogy állandóvá tesszük; hiszen óriási segítség egy elfoglalt embernek az, hogy amíg ő dolgozik, addig autóját „hozzuk-visszük”, s a munkanap végén a kijavított, átgumizott, megtisztított autóba ülhet bele úgy, hogy nem kellett kiesnie emiatt a munkájából, nem kellett ügyintéznie, megszerveznie autója szervizelését.

Tavaszi átvizsgálás és javítás csomagajánlataink is igénybevehetők Hozom-viszem szolgáltatásunkkal, szerviz tanácsadó kollégáinknál lehet érdeklődni a pontos árakról és részletekről.

Készletes autók februári árakon

Sajnos a Covid-19 súlyosan érintette a gazdaságot is, ami az Euro árfolyam drasztikus növekedését hozta magával; ez nyilvánvalóan az árak emelkedését okozta minden kereskedelmi és szolgáltatói szegmensben, ami az autóipart is érinteni fogja.

Azonban mi még a készleten tárolt személy-és haszongépjárműveinket a februári árakon – több modellt pedig még további kedvezményekkel – tudjuk kínálni meglévő és leendő ügyfeleinknek.

Természetesen mindenféle hitel-és lízingkonstrukcióban is tudunk segíteni a nálunk vásárlóknak, valamint teljes körű biztosítási ügyintézést is vállalunk.

Azt is érdemes itt megemlítenem, hogy minden újonnan vásárolt Mercedes-Benz személygépjárműhöz 4 év vagy 120.000 km ingyenes garancia jár, ami akár hosszabbítható is.

TAO felhasználás elektromos és Plug-In Hybrid autók vásárlásánál

Nagy újdonság, és céges vásárlóknak nagyszerű hír, hogy mostantól a társasági adókedvezményt már energiahatékonyság fejlesztésére is lehet fordítani, ami magában foglalja elektromos és Plug-In Hybrid gépjárművek vásárlását is.

A kedvezmény mértéke itt, a borsodi régióban akár 65 % is lehet.

További jó hír, hogy két évre visszamenőleg is igénybe vehető, valamint 6 évig görgethető, ha nincs annyi társasági adója adott évben a vállalkozásnak.

A kedvezmény pontos részleteiről értékesítő kollégáink tudnak tájékoztatást adni, valamint weboldalunkon is tájékozódhatnak az érdeklődők.

Teljesen új modellek

Néhány különleges újdonságról szerencsére a modellpalettánkat illetően is be tudok számolni.

Megérkezett kereskedésünkbe az SUV szegmensünk legújabb darabja, a tágas és kényelmes GLB, ami akár 7 személyesben is elérhető, és minden Mercedes-Benz biztonságtechnikai és kényelmi asszisztenssel felszerelhető.

Megújult a szintén SUV szegmensbe tartozó GLA, valamint a GLE coupé is, és végre elérhető az új GLS is ügyfeleink számára.

Nagyon várjuk már az új E-osztályt is, ami igazán gyönyörű és egyedi modellje lesz termékpalettánknak, ami a Mercedes-Benz egyik zászlós hajójaként ragaszkodni fog a tradíciókhoz, de mindenben eleget tesz majd a modern kori kihívásoknak is.

Szóval hozzánk folyamatosan érdemes és megéri ellátogatni!

Szívből ajánlom Facebook és Instagram oldalainkat is, ahol mindig érdekes újdonságokat, fotókat, videókat és híreket találhatnak a követőink.

Szeretettel várunk mindenkit online és személyesen is!

Mercedes-Benz Miskolc – MBM Auto Kft.

26-os út kivezető szakaszán

+36 46 900 500

Facebook-on és Instagramon: Mercedes-Benz Miskolc

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!